Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early, akkor msot...

Predictor early, akkor msot ezt elhihetem vagy tényleg nem jó a teszt?

Figyelt kérdés

menzesz előtt vagyok pár nappal, és multkor semmi nem volt ezen a teszten és ma ez lett, élőben sokkal jobban látszik .

[link]

2015. ápr. 24. 21:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban ennél erősebb tesztem volt színes és mégsem volt baba.Ilyet is csináltam meg x-epilt is.
2015. ápr. 25. 08:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez nega.....
2015. ápr. 25. 09:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Ezt én sem mondanám még pozitívnak. Látom mire gondolsz, de egyelőre ne éld bele magad. Sajnos ilyenek már nekem is voltak, úgy hogy nem volt baba.
2015. ápr. 25. 09:54
 14/24 anonim ***** válasza:
Tényleg szar ez a teszt, nekem is így nézett ki többször. Viszont, most is így nézett ki és csináltam vizeletsugaras facellet, amin pedig erősebben látszott a csík. Nemvárt előtt 4 nappal a facelle abszolút kimutatta, míg ez a predictor csak időn túl. Szóval most nem jelzett tévesen nekem. Szerintem vegyél facelle tesztet, vagy BENU-ban 10-es érzékenységűt. (BENU teszt a neve)
2015. ápr. 25. 14:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem száradási csíknak tűnik. Szerintem se éld bele magad, várj még pár napot, aztán majd kiderül. Azért drukkolok :)
2015. ápr. 25. 15:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Hat a predictor tenyleg gagyi enyhen kifejezve...tenyleg fars pozitiv lett a tobbi masik negativ..viszont van valami van mert hanyinger meg cici fajas .pocak fajas stb van..mindegy most varok es kiderul
2015. ápr. 25. 20:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem mondod, hogy negak lettek a tesztjeid? Meg mertem volna eskudni, hogy ez pozi!!

Szine is van!! Ilyen gagyi tesztet minek arulnak???

Na mindegy! Drukkolok, hogy mielobb baba legyen!

2015. ápr. 26. 08:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Es milyen draga ahhoz kepest hogy atveri szegeny noket akik bizakodnak
2015. ápr. 26. 09:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Meg nem jott meg a menzesz...meg egyertelmu terhessegi tuneteim vannak... majd kiderul
2015. ápr. 26. 09:45
 20/24 A kérdező kommentje:
Az osszes teszt atvert mind halvany pozitiv lett ketto kivetelevel..soha tobbet egy tesztnek nem hiszek...
2015. ápr. 27. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!