Kismamik, hol feszült a melletek, amikor babásak maradtatok?
Terhesség elején is volt ilyen, vagy csak a nemvárt után? Milyen jellegű? Mindenki mondja a mellfeszülést, de hol?
Nekem sosem feszült a mellem menszesz előtt, most olyan érzésem van egész nap, mintha tegnap súlyzóztam volna. Este a mellem alatt fájt, most pedig felül. Bimbóm nem érzékeny.
Már közel 1 éve szeretnénk babát :(
Nem feszült, nem fájt sehol a mellem terhesség elején.
Menzesz előtt pedig hol fájt, hol meg nem.
Nekem menzesz körul mindig fajt, feszult egy kicsit, de amikor terhes lettem, mar a nemvart elött 3-4 nappal nagyon furan fajt. Ereztem, hogy feszul, szinte eg a mellem es faj a honom aljaig. Mintha izomlazam lett volna. Volt olyan este, hogy borogatnom kellett, annyira fajt. A nemvart utan 1-2 nappal mar tele volt csomokkal, elegge megijedtem, bar ekkor merult fel bennem a gyanu, hogy talan terhes vagyok-2 ev sikertelen probalkozas utan.
Remelem neked is ezert faj :)
19 hkm
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
Lehet ma veszek egy tesztet, hátha :)
Elvileg ma vagyok a 37. ciklusnapon, csak nagyon rendszertelen a menszeszem, ezért nem is tudom pontosan mikor is kell megjönnie :/
Köszönöm szépen az érdeklődést, ígérem megírom holnap mi lett az eredmény :)
Tegnap előtt full negatív lett a tesztem :(
Ma vagyok már a 40. ciklusnapon, de még semmi... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!