Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 mm-es petezsákot mutatott...

5 mm-es petezsákot mutatott az uh, de a doki nem tudta megállapítani, hogy méhen belüli vagy kívüli! Ez normális?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy olyan pici, hogy még nem látni, hol van! Aztán sorolta ha valamilyen fájdalmam vagy ájulás vagy ilyesmim van, akkor kórház! Rendesen rám ijesztett! Én azt hittem, hogyha látszik valami, akkor már tudja hogy hol van!
2015. ápr. 23. 13:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az orvosod tojik bele.

Kellett volna 2 vervetel 2-3 napos kulonbseggel, hogy lehessen latni, hogy hogyan alakul a hcg-d.

A barnazasra meg, ha nem adnak progeszteront, akkor vagy hanyag a doki, vagy ugy latja, hogy ebbol veteles lesz, es nem akarja kesleltetni progeszteronnal.

Ha megteheted, hogy otthon maradj csutortokig, akkor maradj. Fekudj sokat, es szedd a magneziumot.

Nagyon remelem, hogy csutortokon mar egy szep, szabalyos, megfelelo meretu petezsakot fogsz latni.

2015. ápr. 26. 17:16
 22/25 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet csütörtökön, erősebb pozitív lett, és hamarabb meg is jelent a második csík, szinte azonnal. tudod mi a vicces, hogy három különböző dokinál voltam. a legnormálisabb persze a magán volt, ahhoz ma nem tudtam menni, ahogyan a másikhoz sem, mivel vasárnap van, csak ügyeletre. ott meg ennyit mondtak, hogy fifty-fifty, hogy megmarad e a baba ennyi idősen, semmi terhesség megtartót nem írt fel. tiszta kálvária...
2015. ápr. 26. 17:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia,

Én is kb. 5 hetes lehetek. Még nem voltam dokinál, pont ezért. Jövő hétre tervezem,akkor már 6 hetes lesz és reménykedek, hogy akkor már nem csak találgatnak. Amúgy szerintem ne félj ettől a vetélés dologtól. Túl tárgyilagosan közlik ezt az emberrel,hogy 50-50%. Persze, az ember fejében mindig ott van,hogy sajnos előfordulhat felszívódás, de nem erre kell gondolni. Én is inkább arra gondolok,hogy már növekszik a pici. Tudom,hogy nehéz várni, de szerintem érdemes megvárni legalább a 6. hetet. Én is tűkön ülök.:) Minden jót neked.

2015. ápr. 28. 08:17
 24/25 A kérdező kommentje:
én most görcsölök, és vérzek, olyan mintha menstruálnék. sztem elment a baba.nem igazán reménykedem. csütörtökön 5mm-t mértek, pénteken 3,7mm vasárnap a dokinő meg nem merte rámondani, hogy terhes vagyok.nem nőtt semmit, nagyon úgy tűnik, hogy felszívódott a baba. két nap múlva megyek vissza a dokihoz. felesleges rohangálnom az ügyeletre állandóan. valószínűleg most sem látnának semmit, ha két napja sem. dokihoz azért mentem olyan korán mert véreztem pozitív teszt során. amúgy én sem mentem volna.
2015. ápr. 28. 09:49
 25/25 anonim ***** válasza:
jaj, bocsánat,nem láttam, vagy nem olvastam,hogy véreztél. Pedig lehet,hogy pont most kellene elmenned orvoshoz, mert ilyenkor még tudnak felírni utrogestant. Kívánom a legjobbakat!!
2015. ápr. 28. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!