5 mm-es petezsákot mutatott az uh, de a doki nem tudta megállapítani, hogy méhen belüli vagy kívüli! Ez normális?
Az a baj, hogy az orvosod tojik bele.
Kellett volna 2 vervetel 2-3 napos kulonbseggel, hogy lehessen latni, hogy hogyan alakul a hcg-d.
A barnazasra meg, ha nem adnak progeszteront, akkor vagy hanyag a doki, vagy ugy latja, hogy ebbol veteles lesz, es nem akarja kesleltetni progeszteronnal.
Ha megteheted, hogy otthon maradj csutortokig, akkor maradj. Fekudj sokat, es szedd a magneziumot.
Nagyon remelem, hogy csutortokon mar egy szep, szabalyos, megfelelo meretu petezsakot fogsz latni.
Szia,
Én is kb. 5 hetes lehetek. Még nem voltam dokinál, pont ezért. Jövő hétre tervezem,akkor már 6 hetes lesz és reménykedek, hogy akkor már nem csak találgatnak. Amúgy szerintem ne félj ettől a vetélés dologtól. Túl tárgyilagosan közlik ezt az emberrel,hogy 50-50%. Persze, az ember fejében mindig ott van,hogy sajnos előfordulhat felszívódás, de nem erre kell gondolni. Én is inkább arra gondolok,hogy már növekszik a pici. Tudom,hogy nehéz várni, de szerintem érdemes megvárni legalább a 6. hetet. Én is tűkön ülök.:) Minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!