5 mm-es petezsákot mutatott az uh, de a doki nem tudta megállapítani, hogy méhen belüli vagy kívüli! Ez normális?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy olyan pici, hogy még nem látni, hol van! Aztán sorolta ha valamilyen fájdalmam vagy ájulás vagy ilyesmim van, akkor kórház! Rendesen rám ijesztett! Én azt hittem, hogyha látszik valami, akkor már tudja hogy hol van!2015. ápr. 23. 13:49
11/25 A kérdező kommentje:
5 hetes! ma megyek magánba, ha fogadnak időpont nélkül
2015. ápr. 24. 12:28
12/25 anonim válasza:
8-as vagyok. Ird meg mi történt. Szorítok neked!
13/25 A kérdező kommentje:
voltam magánban, ott a doki méhen belülit állapított meg. nézett is nagyot, hogy nem tudták megállapítani! Bár ő kisebbet mért, mint a másik doki. Érdekes a másik dokinál látszott egy erős sötét folt, itt meg egy halvány szürke pötty.
2015. ápr. 24. 19:33
14/25 A kérdező kommentje:
elkezdtem egy kicsit barnázni, meg gyakrabban görcsölni, igaz enyhébben, de elmentem az ügyeletre. ott a dokinő meg azt mondta, hogy amit lát nem meri rá mondani, hogy az terhesség... na szépen vagyunk. azt mondta, hogy az olyan kicsi, hogy még idő kell neki, hogy egyértelműen ki lehessen mondani, hogy terhesség. meg, hogy 50-50, hogy megmarad e! Elszomorodtam
2015. ápr. 26. 13:37
15/25 anonim válasza:
Ha 23-an 5 mm-es petezsakod volt, akkor ma mar 8 mm-esnek kellene lennie.
Azert az mar nem szamit kicsinek.
Azert drukkolok! De a barnazas es gorcsolgetes nem jo jel.
A doki nem mondta, hogy kell progeszterpotlas?
16/25 A kérdező kommentje:
nem mondta, csak azt, hogy magneb6-t szedjek! Ő is alig találta meg. De aztmondta, hogy a nyálkahártya szépen megvastagodott. Múlthéten még csak a 5mm volt, most már 11.
2015. ápr. 26. 15:35
17/25 A kérdező kommentje:
amúgy érdekes, hogy csütörtökön egyik doki 5mm-t mért, a másik doki másnap 3,7mm. szívódik fel a baba?
2015. ápr. 26. 15:36
18/25 A kérdező kommentje:
annyit mondott, hogy még idő kell a terhességnek
2015. ápr. 26. 15:48
19/25 anonim válasza:
Az elso napokban konnyen el lehet erni 1-1 mm-t.
Mikor mesz legkozelebb?
20/25 A kérdező kommentje:
csütörtökön, de nem tudom, hogy itthon maradjak e pihenni,vagy menjek dolgozni. ez a vetélés dolog megijesztett
2015. ápr. 26. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!