Kérlek nézzétek meg a tesztemet! Hogyan lesz pozitívból hómező úgy hogy közbe nem jött meg a mensim?
Már nincsenek meg a képeim, hétvégén letöröltem a gépről.
De...
X-epil és Rossmanos tesztem halvány volt, de jól látható, a vaterás még mindig nem mutatta.
Nyugi, ott van az a baba.
Jó reggelt!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!Jól esik hogy bíztattok.Pláne aki azt írta hogy ne kenődjek el ha nem erősödik mára látványosan.Hát ez történt....minden szinte amit írtatok.Az x-epil ma reggeli első pisiből olyan halványka mint tegnap,a vaterás one step meg csak szabad szemmel kibogarászható
itt van együtt a ma reggeli a tegnapi kettő reggelivel:
Veszek ma még x-epilt,mert ez a one step nem jó ilyen korai stádiumban...talán később ha erősödik
jaj,annyira izgalmas,remélem tényleg ott a baba és velünk marad!már van egy kisfiam,7éves lesz a nyáron,ő is nagyon szeretne kistesót:))
úgyse bírom ki és újratesztelek holnap reggel megint..majd felteszem mi a helyzet
100% hogy pozitív, próbálj megnyugodni! Mondtam én hogy nem biztos hogy erősebb lesz a mai, de ez nem baj még ilyen korán! Pár nap múlva már látványosabb lesz! Majd írj!
21-es voltam...
A sok olcso teszt helyett miert nem veszel egy ClearBlue digitalis tesztet. Kiirja ha terhes vagy es azt, hogy hany hetes. Utana nincs szukseged tovabbi tesztekre költeni a penzed es idegesiteni magad. Max egy het mulva veszel megegyet es akkor lathatod, hogy a teszt szerint is egy hettel idösebb a terhesseged. Nem kell hasonlitgatni, masokat kerdezgetni, hanem egyertelmuen kiirja.
Boldog babavarast :)
Szia,szerintem a mai már kicsit erősebb.
Kívánom hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!
Szép napot! :)
Szia! Erosodni fog :) nyugi :)
Nekem az elso teszt halvany pozi volt de ra 4 napra szep piros csikocska volt. :)
Sziasztok!
Reggel vettem egy tesztet 12,5es érzékenységű ,600forint körül volt.Szép pozitív!Majd felteszem!Most kezdem elhinni:)))
köszi mindenkinek a hozzászólásokat,egytől egyik mindegyik jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!