Megneznetek a tesztem? A felso mar halvany pozitivnak szamit vagy az is negativ?
Kedves elso! Erosodott a teszted mikor ismetelsz? Kedves Bobe te hanyadik dpo-on vagy? Faj a hasad vagy erzel valamit?
En ugye reggel tesztelek de ma mar fajdogal a hasam igy lehet nem lesz baba csak mensi..
Szia! Első vagyok, holnap tesztelek ujra. Szerencsére a hőm meg mindig fent van, bár most délután elkezdett fájni a hasam. :(
Kérdező, te mikor tesztelsz ?
Azért ilyen halvány mert ez még csak a 11 napom a fogantatástól és 14 nap után erős a második vonal,mert addigra több Hcg termelődig,
csak már kiváncsi voltam és azért csináltam.
Csak azert vagyok ovatos az ilyen tesztekkel mert egyszer nekem is ilyen volt! Mindenki gratulalt es semmi nem volt csak a teszt ilyen erosen mutatta a masodik csikot! Igazabol nem volt rozsaszines csak ilyen eroteljes!
En nagyon drukkolok neked tenyleg es remelem baboca van!
Holnap nalam kiderul a mensi napjan kb ha semmi akkor tutti nem vagyok terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!