Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek a tesztem? A...

Megneznetek a tesztem? A felso mar halvany pozitivnak szamit vagy az is negativ?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 18. 07:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm!holnap még csinálok egyet hogy biztos legyen ;)
2015. ápr. 19. 11:29
 22/33 A kérdező kommentje:

Kedves elso! Erosodott a teszted mikor ismetelsz? Kedves Bobe te hanyadik dpo-on vagy? Faj a hasad vagy erzel valamit?

En ugye reggel tesztelek de ma mar fajdogal a hasam igy lehet nem lesz baba csak mensi..

2015. ápr. 19. 15:20
 23/33 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok, holnap tesztelek ujra. Szerencsére a hőm meg mindig fent van, bár most délután elkezdett fájni a hasam. :(

Kérdező, te mikor tesztelsz ?

2015. ápr. 19. 16:30
 24/33 anonim ***** válasza:
Nálam ez egy kicsit furi mert 11 napja fogant /"peteérés után"/ és 3 napja késett és ma teszteltem.
2015. ápr. 19. 17:58
 25/33 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 19. 18:04
 26/33 A kérdező kommentje:
Kedves elso, en is holnap tesztelek reggel..nekem is ma kezdet fajni a hasam es ma reggel is magas volt a hom! Ha holnap is magas lesz az nagyon biztato mert legkesobb a 27 ciklusnapon mar leesik.
2015. ápr. 19. 18:50
 27/33 A kérdező kommentje:
Bobe neked szep a teszted csak a szine fura de lehet en latom rosszul! Nem tudom milyen ez a teszt de a helyedben lehet vennek egy digitalisat mert orjito ez, hogy ott a masodik vagy megsem?! Nagyon drukkolok!
2015. ápr. 19. 18:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Azért ilyen halvány mert ez még csak a 11 napom a fogantatástól és 14 nap után erős a második vonal,mert addigra több Hcg termelődig,

csak már kiváncsi voltam és azért csináltam.

2015. ápr. 19. 19:10
 29/33 A kérdező kommentje:

Csak azert vagyok ovatos az ilyen tesztekkel mert egyszer nekem is ilyen volt! Mindenki gratulalt es semmi nem volt csak a teszt ilyen erosen mutatta a masodik csikot! Igazabol nem volt rozsaszines csak ilyen eroteljes!

En nagyon drukkolok neked tenyleg es remelem baboca van!

Holnap nalam kiderul a mensi napjan kb ha semmi akkor tutti nem vagyok terhes!

2015. ápr. 19. 20:02
 30/33 anonim ***** válasza:
Kedves Böbe!Ez tuti pozi!!!!Gratulálok!!!Én is így teszteltem először és most 29 hetes vagyok!
2015. ápr. 19. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!