Megneznetek a tesztem? A felso mar halvany pozitivnak szamit vagy az is negativ?
2015. ápr. 18. 07:34
12/33 anonim válasza:
Na en viszont most ezen nem latok semmit, bocsi! Varj par napot, es csinalj egy masikat.
13/33 anonim válasza:
Első vagyok, én a felsőn ugyanúgy látom. 2nap múlva Tesztelj ujra! Erősebb lesz ;)
14/33 anonim válasza:
Haaat, szaradas utan pedig pont h erosodni szokott.. nyugi, varj par napot, vagy tesztelj minden nap, ha ilyen lelkes vagy :-D, aztan meglatjuk, drukkolok, de nagyon ne eld bele lagad, mert innen lehet nagyokat csalodni!
15/33 anonim válasza:
Drukkolok mindkettőtöknek..:) ès hogy működnek ezek a tesztek?? Èn mèg soha nem csináltam.. De mostmár akarok hamarosan.^.^
16/33 A kérdező kommentje:
Igen en sem latok semmit.. Nem is ertem! Sebaj ugy veszem, hogy negativ es majd hetfon megnezem'
Koszonom a valaszokat
2015. ápr. 18. 13:48
17/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolso koszonom a drukkot!
2015. ápr. 18. 21:42
18/33 anonim válasza:
Sziasztok!
nekem ilyen a ma reggeli tesztem .... olyan mintha lenne két halvány csík ...szerintetek?
19/33 anonim válasza:
Szia Böbe!
Ez szép pozitiv!
Gratulálrok!
20/33 A kérdező kommentje:
Szia Bobe!
Nem latom a szinet a kepen ha rozsaszines akkor pozitiv! Az enyemet sem tudom eldonteni de holnap vagy holnaputan kell megjonnie reggel tesztelek es akkor remelem mar egyertelmu pozi lesz ha meg ugyanilyen akkor 100%, hogy nincs baba!
2015. ápr. 19. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!