Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív tesztne...

Szerintetek ez pozitív tesztnek számít?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 16. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem halvány pozitív :)
2015. ápr. 16. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Alakul! 😉 azért 2 nap múlva ismételd meg!:)
2015. ápr. 16. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Pozinak tűnik :))
2015. ápr. 16. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is látom a 2. csíkot!:)
2015. ápr. 16. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok, akkor holnap megint próbálkozok! :)
2015. ápr. 16. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Gratula
2015. ápr. 16. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hanyadik napon vagy???
2015. ápr. 17. 10:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még korai a gratuláció, mert azóta egyet csináltam másnap és az negatív lett (gabriel).

Nálam ez elég bonyolult, mert már a 37. Ciklusnapomon vagyok és ráadásul spirálom van, mert van két gyerkőcöm, persze nagyon örülnénk megint egy picinek, csak olvastam mennyire veszélyes a spirál melletti terhesség. Lehet, hogy csak ciszta okozza, ma bejelentkezek a nőgyógyászomhoz. Ha mégis baba van, később fogant, mint középidő, de nekem mindkét gyerek úgy fogant. Április 5-én voltunk együtt, ha akkor megfogant a baby, akkor még csak 12 nap telt el azóta!

Szívesen veszem a véleményeket! :-)

2015. ápr. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!