Időn túli halvány pozitív tesztnek hihetek? Medi lab es mensi elott vagyok 5 nappal.
Időn belül legyen pozitív!
Ne álltasd magad időn túli eredményekkel!
Amúgy nagyon sok időn túli pozitív van, aminél valóban volt baba, de sajnos sok olyan is van, ahol nem, ez pont olyan, minthogy most akkor ezek pms vagy terhességi tünetek... nekem volt egy jól látható 15 percben előjő időn túli pozitívam a Clearblue Plus-os verziójával, és nem volt baba, minden más teszt(érzékenyebbek is, és még aznap) negatív lett, és utána is.
Az sem mindegy, hogy vastag, vagy vékony a vonal. Nekem amelyiken 35 perc után jött ki, azon vékony volt, és még néhány órával később még vékonyabb, és még erősebb. A másik, ami 15 perc után jött ki, az vastag volt, teljesen normális csík, és azóta is ott van rajta. Olyanokat is láttam már itt, amik sokkal vastagabb szellemcsíkot hagytak, és ott sem volt általában baba.
Tényleg nincs sok értelme korábban tesztelni (én is korán teszteltem), dehát ha az ember nem tudja magát visszafogni:)) nekem már minden bajom volt, csak h tesztelhessek, szóval megértelek, ebben a pár napban nem segít semmi. Vegyél egy köteg olcsó tesztet netről, és azokat nyugodtan lövögetheted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!