Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túli halvány pozitív...

Időn túli halvány pozitív tesztnek hihetek? Medi lab es mensi elott vagyok 5 nappal.

Figyelt kérdés
28-30 naposak a ciklusaim es az ovu teszt szerint 15 napja volt ovum. Kepet is csinaltam negativba atrakva igen jol latszik.nem tudom sajnos mobilrol feltolteni a kepfeltoltes.hu-ra....
2014. aug. 7. 14:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Az idön túli eredmény nem érvényes - ez rajta van a tájékoztatón is!
2014. aug. 7. 14:13
 2/32 anonim ***** válasza:

Időn belül legyen pozitív!

Ne álltasd magad időn túli eredményekkel!

2014. aug. 7. 14:18
 3/32 A kérdező kommentje:
Köszi és tudom csak itt illetve más fórumokon is olvastam,hogy valaki tesztelt negatívnak látta elment dolgozni es mire hazaert pozitiv lett...
2014. aug. 7. 14:24
 4/32 anonim ***** válasza:
nekem nem az időn túllal van bajom. Nekem akkor sosem hazudott. viszont a Medilabról sok téves pozis sztori kering itt. Ha 15 napja volt ovud, akkor nem 5 nap múlva kell megjönnie és bárminek ki kellene mutatnia.
2014. aug. 7. 14:44
 5/32 anonim ***** válasza:
Medilab tesztnek időn belüli halvány csíknak sem szabad hinni. Nekem időn belül lett 2 csíkos, nem is olyan halványan és vérből 0 hcg-t mutattak ki. :(
2014. aug. 7. 15:16
 6/32 A kérdező kommentje:
Ohh hat koszonom :( tobbet se veszek ilyet akkor...
2014. aug. 7. 15:26
 7/32 anonim ***** válasza:
Tesztelj újra pár nap múlva x-epillel, és írd meg, mi lett:)
2014. aug. 7. 15:45
 8/32 A kérdező kommentje:
Oks. X-epilt a Rossmanon kivül hol lehet venni?
2014. aug. 7. 15:48
 9/32 anonim ***** válasza:
Én DM-ben vettem.
2014. aug. 7. 16:03
 10/32 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon sok időn túli pozitív van, aminél valóban volt baba, de sajnos sok olyan is van, ahol nem, ez pont olyan, minthogy most akkor ezek pms vagy terhességi tünetek... nekem volt egy jól látható 15 percben előjő időn túli pozitívam a Clearblue Plus-os verziójával, és nem volt baba, minden más teszt(érzékenyebbek is, és még aznap) negatív lett, és utána is.

Az sem mindegy, hogy vastag, vagy vékony a vonal. Nekem amelyiken 35 perc után jött ki, azon vékony volt, és még néhány órával később még vékonyabb, és még erősebb. A másik, ami 15 perc után jött ki, az vastag volt, teljesen normális csík, és azóta is ott van rajta. Olyanokat is láttam már itt, amik sokkal vastagabb szellemcsíkot hagytak, és ott sem volt általában baba.

Tényleg nincs sok értelme korábban tesztelni (én is korán teszteltem), dehát ha az ember nem tudja magát visszafogni:)) nekem már minden bajom volt, csak h tesztelhessek, szóval megértelek, ebben a pár napban nem segít semmi. Vegyél egy köteg olcsó tesztet netről, és azokat nyugodtan lövögetheted:)

2014. aug. 7. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!