Időn túli halvány pozitív tesztnek hihetek? Medi lab es mensi elott vagyok 5 nappal.
Figyelt kérdés
28-30 naposak a ciklusaim es az ovu teszt szerint 15 napja volt ovum. Kepet is csinaltam negativba atrakva igen jol latszik.nem tudom sajnos mobilrol feltolteni a kepfeltoltes.hu-ra....2014. aug. 7. 14:10
11/32 anonim válasza:
Kimaradt még annyi, hogy 2 időn túli pozitívam volt, így talán jobbanérthető, amit írtam:) az elsőt a 14.dpo-n csináltam, a 2.at a 17.-en.
12/32 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen ha most megjon akkor veszek a netrol egy halom tesztet. Tenyleg idegtepo ez a varakozas....
2014. aug. 7. 16:11
14/32 anonim válasza:
Nekem meg egy nőgyógyász mondta hogy hiába időn túl akkor is van baba.
Ha időn túl ha nem, akkor ott baba van.
Nekem ezt mondta mikor beszéltem vele.
15/32 anonim válasza:
Hát nálam sajnos nem jelentett pozitívat az időn túli, ráadásul kettő is, egyik sem volt olcsó, és két különböző fajta volt.
16/32 A kérdező kommentje:
Huu hat koszi lanyok. Reggel mindenkepp tesztelek :)
2014. aug. 7. 23:40
19/32 A kérdező kommentje:
X-epil reggeli vizeletbol negativ :((((((
De még vegulis van par napom a nemvartig....
2014. aug. 8. 10:36
20/32 anonim válasza:
A medilabos kicsit erzekenyebb (20-as asszem, az x-epil meg 25ös). Szoval meg siman lehet pozitiv kesöbb, nagyon korai a teszteles, raadasul a korai tesztelesnel mar pici hcg-koncentracio-elteres is befolyasiolja az eredmenyt, szoval meg ne add fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!