Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu vagy a sperma ürült ki?

Ovu vagy a sperma ürült ki?

Figyelt kérdés
Van ugye a nyákos folyás mikor ovu van,de én ebbe a hónapban már 2-ra tapasztalom és nem tudom eldönteni,hogy ovum van vagy a sperma ürült ki belőlem?Mert ugye 2 naponta vagyunk együtt.Mióta a menszim elmúlt azóta 4-re.És tegnap együtt voltunk és reggelre jött ki tőlem ilyen vastag nyák.Meg pisilés után is nyákos folyásom volt,de nem olyan sok mint reggel.
2015. ápr. 15. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha pozitív a teszt, akkor ott baba volt és ezért volt a 2 nap késés is, valamiért nem tudott beágyazódni, sajnálom, hogy nem maradt meg :(

Azért az LH teszt sok mindent megmond: előre jelzi a lehetséges ovu napját (utána már tudod mikorra nem várod +14 nap) és azt is megmutatja, ha esetleg túl magas az LH szinted, mert mondjuk napokig pozitívat jelez. Akkor irány a hormonvizsgálat.

Szerintem ezek együtt adnak viszonylag pontos eredmény, külön-külön egyik sem, mert LH teszt is lehet pozitív, de lehetséges, hogy mégsem tud megrepedni a tüsző. De ha utána felmegy a hőd, akkor már tudod, hogy megrepedt. Tojcsis nyák pedig mondom: van, akinek egyáltalán nincs, de van, akinek 5-10 napig is. Erre az egy tünetre nem lehet alapozni.

2015. ápr. 21. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha sikerült, akkor kb. most kezd beágyazódni, majd írj mi lett!
2015. ápr. 21. 11:25
 13/15 A kérdező kommentje:
És ha pozi volt a teszt,az hogy lehet érteni,hogy nem ágyazódott be?Akkor hogy mutatott pozit?Ezt nem értem.Pedig 2 tesztem is ilyen volt.Menszikor is csináltam a 4-dik nap körül akkor is halvány,de pozi volt.Egyébként már van gyerekem.De most tesót akarunk.Pajzsmirigy alul működésem is van 3 éve.Amire szedek gyógyszert,de ugyanúgy voltam terhes.Mindenképp megírom majd,hogy lesz baba vagy sem.Hát a hétvégén lehet csinálok egy tesztet.Köszi a kommenteket! :)
2015. ápr. 21. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:

A beágyazódás több hétig tart igazából. A terhességek fele vetéléssel végződik, csak sokan nem is tudnak róla, csak annyit vesznek észre, hogy késett a mensi és esetleg erősebb a vérzés.

Ezt az orvosnak mondd legközelebb, mert akkor meg kell támogatni a beágyazódást, ha már többször előfordult ilyen, lehet kevés volt a progeszteronod vagy volt valami fertőzésed, esetleg genetika.

2015. ápr. 22. 08:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Erősebb vérzésem nem volt.Sőt inkább nem tartott 7 naping mint szokott.Fertőzésem sem volt.
2015. ápr. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!