Ovu vagy a sperma ürült ki?
Figyelt kérdés
Van ugye a nyákos folyás mikor ovu van,de én ebbe a hónapban már 2-ra tapasztalom és nem tudom eldönteni,hogy ovum van vagy a sperma ürült ki belőlem?Mert ugye 2 naponta vagyunk együtt.Mióta a menszim elmúlt azóta 4-re.És tegnap együtt voltunk és reggelre jött ki tőlem ilyen vastag nyák.Meg pisilés után is nyákos folyásom volt,de nem olyan sok mint reggel.2015. ápr. 15. 17:39
1/15 A kérdező kommentje:
Vagyis ovum van vagy a sperma ürült ki?Így akartam!Bocsi!
2015. ápr. 15. 17:40
2/15 anonim válasza:
Ezt senki meg nem tudja mondani neked, de nem véletlenül van az, hogy a nyákot csak olyan időszakban lehet értékelni, amikor nem történik "beleélvezés".
4/15 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom.Már voltam így és akkor terhes is lettem.Ilyen sűrű tojásfehérje színű nyák jött.De ovum is a napokban volt elvileg.Volt hogy fürdéskor is észrevettem,hogy mosom a nemi szervem és folyton jött az a nyák,de akkor nem voltunk együtt úgy csak előtte vagy utána már nem tom.
2015. ápr. 16. 07:23
5/15 anonim válasza:
Az együttlét után 24 órán belül még lehet sperma.
6/15 A kérdező kommentje:
Az oké,de így nem tudom mikor van ovum...Mivel 2 naponta voltunk együtt.
2015. ápr. 16. 16:56
7/15 anonim válasza:
Ha 2 naponta vagytok együtt, akkor minden köztes nap nézheted a nyákot. Egyébként rengeteg más lehetőség van az ovuláció meghatározására: LH teszt, ébredési hőmérséklet mérése, ha ezeket figyeled tudni fogod mikor van ovud.
8/15 anonim válasza:
Egyébként ha 2 naponta vagytok együtt, akkor ti mindent megtettetek a babáért :)
Ovu kb. 14 nappal a mensi előtt volt. Hány naposak a ciklusaid általában? Ha rendszeres, akkor ki tudod számolni kb-ra az előző ciklusaidból. Mensi első napja mínusz 14 nap, akkor volt ovu.
9/15 anonim válasza:
A nyák magában nem mérvadó. Van, akinek 10 napig is van nyákja középidőben, nekem pl. max. 1 napig. De ha pont előtte vagyunk együtt, akkor nem tudom figyelni és lemaradok róla. Ezért jó a többi kiegészítő tünetet is figyelni (ovu utáni megemelkedett hő, LH teszt)
10/15 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van a hő és lh teszt is.De én még nem próbáltam az lh tesztet.Mivel ugyan ott vagy,ha 2 naponta vagyunk együtt összejön,ha akar úgy is.Az azoknak való,akik csak akkorra akarna időzíteni mert mindig nem tudnak együtt lenni vagy nem tudom.A ciklusaim 28 naposak.De már 2 hónapja úgy volt,hogy késett pár napot.A hőmérsékletről meg annyit,hogy azzal se idegesítem magam.Mert múlt hónapban 37,2 felett volt és egyszer csak leesett,de aznap halvány pozi tesztem volt és meg is jött.Ha 28 napra számolom akkor 27-re nem várnám.De 31 én volt meg a menszim.
2015. ápr. 20. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!