Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüdőszűrés terhesen=abortusz?

Tüdőszűrés terhesen=abortusz?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam tüdőszűrésen, mert azt hittem, hogy nem vagyok terhes (vizes folyás, barnás váladék), de ma csak egy pici vizes folyásom van. Holnap kellene megjönnie, és most állandóan sírok, hogy mi van, ha mégis terhes vagyok. Nem tarthatom meg a gyerekem, akire már lassan 1,5 éve várok?
2008. aug. 27. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont a napokban olvastam vhol, hogy ha nagyon szükséges, terhesen is csinálnak rtg-t. Sztem a sírással meg az idegeskedéssel is ártasz a baának, ezért első körben inkább próbálj megnyugodni!
2008. aug. 27. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
bocs, babának
2008. aug. 27. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is abortusz!Én is terhesen voltam tüdőszűrésen,persze úgy,hogy nem tudtam róla.Ahogy megtudtam,hogy mi van,azonnal konzultáltam a dokimmal,aki megnyugtatott,hogy nem lesz semmi gond.Azért mindenképpen mond meg az orvosodnak,hogy voltál tüdőszűrőn,de nem hinném baj lesz belőle.27 hetes egészséges kismami
2008. aug. 27. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok!:nem hinném,hogy baj lesz belőle
2008. aug. 27. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el ezt az oldalt: [link]

Azt írják, hogy ha baja lenne, akkor elmenne, ha megmarad, akkor nem lesz gond. Úgyhogy ne sírjál, nyugi.

2008. aug. 27. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre sikerült megnyugodnom!
2008. aug. 27. 18:35
 7/8 anonim válasza:
Szia! Most olvastam a kérdést és érdekelne, hogy mi van veled (és a babával?)! Ha olvasod, írj :)
2009. febr. 25. 15:54
 8/8 Qanita válasza:
Pénteken (2011.02.19) voltam a férjemmel tüdőszűrésen és meg kérdeztük, TERHESEKET SZŰRNEK-E??? Azt a választ kaptuk, hogy terheseket semmi képp nem szűrnek!!!
2011. febr. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!