Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyem van hamar...

Mennyi esélyem van hamar teherbe esni ilyen adatokkal?

Figyelt kérdés

160cm és 80kg vagyok, 24 éves. Sajnos bármennyire küzdök, nem megy a fogyás. Megnézettem a pajzsmirigyem, az az érték, aminek a normális maximuma 4,9 az nekem 6 (asszem a TSH ez de nem vagyok benne biztos). Ez befolyásol valamit?

Ilyen adatokkal mikor kezd el látszani a terhespocak? Nagy cicim van, elég látványos derekam is, homokóra alkat vagyok.

Akik ilyen adatokkal rendelkeztek, milyen hamar estetek teherbe? Befolyásolja ez a terhességet?

2015. ápr. 12. 16:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

nem magamtól gondoltam ki, hanem mert az orvos azt mondta!

Utolsó, neked köszi! Legfőképp csirkemell/comb és zöldségek, tojás, nagy ritkán sajt. És napi 1 óra edzés (változó, h milyen)5 nap/hét

2015. ápr. 12. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Kezdetnek jó, de nem mindegy, hogy napi hányszor, milyen elosztásban eszel. Értelmesen fogyni csak kalóriaszámlálással lehet, ehhez van egy jó progi: [link]

A heti ötször egy óra is jó, bár nem mindegy, hogy az séta vagy futás vagy ketlebell. Tárgyalj egy személyi edzővel és egy dietetikussal, szakértő én sem vagyok.

2015. ápr. 12. 18:28
 13/17 A kérdező kommentje:
férjem testépítő, ő segít az ilyenekben, kaloriabazist már vagy 1,5 éve vezetem :)
2015. ápr. 12. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Menj el endokrin orvoshoz, meg fogsz lepodni, hogy mennyi mindent maskepp lat a nogyogyasz es az endokrinologus! A Tsh-nak a babavallalashoz 1 alatt kell lennie, ehhez kepest a sima nogyogyaszok elfogadjak a 2 feletti erteket normalisnak. Ha alulmukodij a pajzsmirigyed, akkor az un 3-as kezeles hamar hozhat eredmenyt, plane hogy gyakorlatolag 2-t mar csinalsz is belole: gyogyszer+dieta+mozgas

Erdemes raszanni az idot es a penzt!

2015. ápr. 12. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem endokriológus mondta, hogy teljesen jó az 1,9. Aztán megmutattam a nődokinak is, ő is azt mondta, hogy rendben van.
2015. ápr. 12. 20:53
 16/17 A kérdező kommentje:
lehet, hogy nem a TSH értékem volt a 6. Ezt csak azért írtam le egyből a kérdésbe, mert írtam, hogy nem tudok fogyni, és úgyis megkérdeztétek volna. A fő kérdésem a 160/80-ra irányul, illetve, hogy mikor látszik majd.
2015. ápr. 12. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Pedig szinte biztos hogy a pajzsmirigy miatt nem tudsz fogyni, főleg ha ilyen lelkiismeretesen teszel is érte. Ehhez csak gratulálni tudok! :-)

Gondolom nem endokrinologusnal voltál.... Keress egyet és menj el hozzá! Ő máshogy fogja látni a helyzeted!

A súlyod nem gátolja a teherbeesest. Sajnos én mindkétszer több kilóval estem teherbe. (a "sajnos"-t a sulyra értem, nem a teherbe esesre!!!)

Sok sikert a fogyashoz es a mielőbbi babazashoz!

2015. ápr. 13. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!