Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes már tesztet csinálnom...

Érdemes már tesztet csinálnom vagy még várjak?

Figyelt kérdés
Három napja késik a menstruációm, normál 28 napos ciklusaim vannak. Nem fáj a mellem úgy mint szokott, sőt csak ma kezdte kicsit. Ég a gyomorszájam most, régebben 'sokszor' fájt, orvos szerint savtúltengéses vagyok. Lehetséges, hogy várandós vagyok és attól ég? Teszttel várjak még vagy Ti csinálnátok holnap reggel már? :)
2015. ápr. 11. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha 3 napja késik és ha van otthon több teszted is, akkor akár azonnal :) Nekem mindkétszer a késés napján esti tesztből lett pozi.
2015. ápr. 11. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz már.
2015. ápr. 11. 22:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egy db van. :) Ezt is ma szereztem be. :) Most jutott eszembe, hogy megettem két darab kiwit ma este, lehet attól ég a gyomrom. :) Akkor holnap reggel megcsinálhatom szerinted? :)
2015. ápr. 11. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen megcsinalhatod. megirod majd mi a helyzet?
2015. ápr. 11. 23:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos negatív lett. X-epilt használtam amelyikbe két db is van, nem a legjobb minőségű gondolom. Pedig milyen boldog lettem volna ha két csíkom lesz. :( Sose késett még :(
2015. ápr. 12. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs annak a minőségével semmi baj, az itteniek szidják, mert ha nem terhesek nem mutat pozitívat. Mindenesetre sajnálom.
2015. ápr. 12. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem! :) Nos, biztos nincs baba, mert megjött ma délután 5 nap késés után! :) Ezért nem kell mennem nőgyógyászhoz ugye? :) Mármint azért, mert késett 5 napot. Bekellett vennem 3 db görcsoldót már annyira fáj és még mindig :(
2015. ápr. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!