Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes lenne ilyenkor már...

Érdemes lenne ilyenkor már egy tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés

Félek a negatív tesztől! Vajon érdemes lenne csinálnom egyet?

Dec. 22.-e körülre becsülöm a peteérésem, mert akkor volt ilyen tojcsis nyákom. Ma vagyok a 32. napon, tegnap enyhe pecsételésem volt, vérzésnek nem mondható, és ma is ugyanezt tapasztalom. Vajon ez a menstruáció kezdete lenne vagy beágyazódás? Nem tudom eldönteni melyik is lehet. Első kisbabánk lenne...és már 1 éve próbálkozunk...nem akarok felesleges negatív tesztet.

Olyan tapasztalatokat várok, akiknek pl volt beágyazódási vérzése, melyik napon volt? Sokat olvasgatok neten a teherbeeséssel kapcsolatban, tényleg létezhet menstruáció terhesség alatt? Milyen jelek voltak hogy ez mégis csak terhesség?

Remélem érthetően irtam le mindent.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

További szép napot!

2014. jan. 6. 11:06
 1/8 FKKTorp ***** válasza:

Ha 22-én volt peteérésed, akkor mostanra már be kellett ágyazodójon, és a tesztnek ki kellene mutatni a terhességet, mivel 14nap telt el. A beágyazódás 7-12nappal az aktus után történik.

Szerintem ha holnapig nem jön meg, akkor reggel csinálj tesztet.

Drukkolok!

2014. jan. 6. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, holnap reggel akkor csinálok egy tesztet. :) Még egyszer köszönöm!
2014. jan. 6. 11:13
 3/8 FKKTorp ***** válasza:

Nincs mit, nagyon szívesen! Majd jelentkezz az eredménnyel! :)

"Maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is.

Először is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe."

2014. jan. 6. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem 45 naposak a ciklusaim. Szeptember végén volt az utolsó mensim, október 20 körül fogant és november 1-én ágyazódott be, pontosan emlékszem, mert nekem is pecsételt, hasmenésem is volt. Ha neked is hosszabb a ciklusod az átlagos 28 napnál, akkor szerintem lehet peteérés. De a tesztel várj még, nem tudom mikor kellene megjönnie, de annál a napnál előbb ne tesztelj
2014. jan. 6. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
bocs elírtam, lehet beágyazódás (nem peteérés) :)
2014. jan. 6. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha csinálsz egy tesztet már ki kell ,hogy mutassa,főleg ha 10es érzékenységűt használsz!
2014. jan. 6. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem dec 21.én volt peteérésem! Fájdalmas szokott lenni, tojcsis nyák is meg van, de az ovu teszt többször bebizonyította h, amikor elmúlik az a fájdalmas szurkálás, nekem utána van peteérésem...Ma vagy is 6.án teszteltem csak pozit :) meg kell mondjam halvány, de már az se számít csak ott van :D 30 naposak a ciklusaim vannak...Nekem sem beágyazódási vérzés, görcs vagy bármi nem jelezte h, sikerült :) Mensim nincs! Bár ilyen feszülő érzés van, kellemetlen de nem fájdalmas, inkább csak idegesítő :D Félek h, még megjön :/ (3 napja késik csak)...Annyi most a más ha lehet fogalmazni, 8 hónapja próbálkoztunk, h minden hónapban vizes folyásom volt mensi előtt, most nincs semmi, vagy is inkább egy nagyon pici krémszerű valami :)
2014. jan. 6. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Teszteltem, de sajnos negatív lett. Igaz nincs rendes normális "vérzés", de bizok a tesztben..:(

Kedves Utolsó válaszoló, gratulálok a kisbabádhoz!

2014. jan. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!