Érdemes lenne ilyenkor már egy tesztet csinálnom?
Félek a negatív tesztől! Vajon érdemes lenne csinálnom egyet?
Dec. 22.-e körülre becsülöm a peteérésem, mert akkor volt ilyen tojcsis nyákom. Ma vagyok a 32. napon, tegnap enyhe pecsételésem volt, vérzésnek nem mondható, és ma is ugyanezt tapasztalom. Vajon ez a menstruáció kezdete lenne vagy beágyazódás? Nem tudom eldönteni melyik is lehet. Első kisbabánk lenne...és már 1 éve próbálkozunk...nem akarok felesleges negatív tesztet.
Olyan tapasztalatokat várok, akiknek pl volt beágyazódási vérzése, melyik napon volt? Sokat olvasgatok neten a teherbeeséssel kapcsolatban, tényleg létezhet menstruáció terhesség alatt? Milyen jelek voltak hogy ez mégis csak terhesség?
Remélem érthetően irtam le mindent.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
További szép napot!
Ha 22-én volt peteérésed, akkor mostanra már be kellett ágyazodójon, és a tesztnek ki kellene mutatni a terhességet, mivel 14nap telt el. A beágyazódás 7-12nappal az aktus után történik.
Szerintem ha holnapig nem jön meg, akkor reggel csinálj tesztet.
Drukkolok!
Nincs mit, nagyon szívesen! Majd jelentkezz az eredménnyel! :)
"Maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is.
Először is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe."
Teszteltem, de sajnos negatív lett. Igaz nincs rendes normális "vérzés", de bizok a tesztben..:(
Kedves Utolsó válaszoló, gratulálok a kisbabádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!