Nem hittem a szememnek amikor az első tesztet megcsináltam hétfön. Épp az elöbb megcsináltam még egy tesztet. Most már biztos vagyok benne hogy baba lessz . Többet nem is érdemes csinálnom igaz? Kép lennt
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 11:57
2/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges lenne többet csinálni,mert elég egyértelmű az eredmény:)gratulálok:)
4/11 A kérdező kommentje:
köszi :) mert itt mondtak olyat ha a teszt csik halványabb a contollcsiknál akkor az vegyem negatívnak.. akkor ??
2014. nov. 7. 12:22
5/11 anonim válasza:
Gratulálok:) nagyon szép pozi:):)
6/11 anonim válasza:
szerintem ez egyértelmű pozitív.de úgyis elmész dokihoz,és majd kiderül.de ez nekem full pozinak tűnik.
7/11 anonim válasza:
Az csak az ovu (LH) tesztre vonatkozik. A terhességi (HCG) teszt akkor is pozitív,ha halvány a csík. Szokták is mondani: a halvány csík is csík. :) Ráadásul ezek még csak nem is halványak. Ezek szép erős pozi tesztek. Gratula!
8/11 A kérdező kommentje:
Ja ígí már értem :) köszi a tanácsokat. dokihoz mikor kéne mennem? jövö héten már lát valamit? szeptember 26-án voltmeg utoljára.
2014. nov. 7. 12:48
9/11 anonim válasza:
Célszerű a 6. hét után, akkor már van szívhang is. Gratula és boldog babavárást!
10/11 anonim válasza:
Jelenleg 6 hét 0 napos vagy.Holnap 6hét 1 nap és majd így tovább.nekem 6 hét 3 naposan volt szívhang az elsőnél.
Gratula.
3 gyerkőc anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!