Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 29 napos rendszere...

Whitelady1 kérdése:

Szerintetek 29 napos rendszeres ciklusnál 19. nap volt PÉ. -m, ma vagyok elvileg a 7. DPO-n a testhőmérsékletem 37.1-37.2, lehet ebből baba?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 16:01
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Jósteszt mit mutat???
2015. ápr. 12. 15:19
 42/49 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de nem remenykedek.. :(

A jóstesztjeim nagyon halvanyak, nem erősödik a csík 3 napja. Olvastam , hogy 11%ban mutathat tévesen negatívat, de nem szeretnék ebben reménykedni. Szerdán kiderül, ha nem jön meg akkor azért ellövök egy hcg tesztet.

Azért Neked is megy a drukk, tudod, amíg nem jön meg, van remény :)

2015. ápr. 12. 15:33
 43/49 A kérdező kommentje:
Én sem reménykedem mert estére tuti rendesen megjön :(
2015. ápr. 12. 16:55
 44/49 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg rendesen... Görcsölni görcsölök, a testhőm is 36,7-re lement... Hogy mi van velem nem értem... Valakinek hasonló?
2015. ápr. 13. 16:52
 45/49 anonim ***** válasza:
Szia! 2-es vagyok... nekem most 4 napig lement elegge, aztan megis megjött :( de neked azert nagyon szurkolok, tudod, amig nem jön meg rendesen, addig van remeny. Csatoljam a görbem?
2015. ápr. 13. 17:10
 46/49 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam, 4 napig lement es csak aztan jött meg. Akkor mar tudtam, hogy meg fog jönni, es elötte barnaztam is, majd teljesen elmult, es egyszer csak rendesen megjött....

[link]

2015. ápr. 13. 17:12
 47/49 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig fent van a hőm, de érzem a hasamban a menzesz közeledtét :( a jóstesztjeim ugyanúgy nem erősödnek ... Drukkolok nektek csajok,remelem a következő hónap sikeres lesz nekünk :)
2015. ápr. 13. 20:45
 48/49 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, ez a josteszt is eleg fura, nekem peldaul erösödött mensi elött, es a höm is fent volt, de a hcg-k meg full negativok voltak, ugyhogy nem hiszem, hogy baba lett volna. Aztan meg is jött. Szoval nem tudom, egy babas baratnömnek mindket babajanal pozi lett az ovuteszt, nem is reggeli elsö pisiböl, szoval lehet, hogy terhesseg eseten tenyleg pozi lesz az ovuteszt is. Majd megmondom, ha jön a baba nalunk :) Egyelöre peteeres környeken vagyok, 11. ciklusnapon... bizzunk a legjobbakban :)

Nektek is szurkolok!!!!

2015. ápr. 13. 20:57
 49/49 A kérdező kommentje:
Hát ez nem az én hónapon volt, majd a következő! A többieknek akiknek még van remény azoknak drukkolok!!!
2015. ápr. 14. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!