Szerintetek 29 napos rendszeres ciklusnál 19. nap volt PÉ. -m, ma vagyok elvileg a 7. DPO-n a testhőmérsékletem 37.1-37.2, lehet ebből baba?
Köszönöm, de nem remenykedek.. :(
A jóstesztjeim nagyon halvanyak, nem erősödik a csík 3 napja. Olvastam , hogy 11%ban mutathat tévesen negatívat, de nem szeretnék ebben reménykedni. Szerdán kiderül, ha nem jön meg akkor azért ellövök egy hcg tesztet.
Azért Neked is megy a drukk, tudod, amíg nem jön meg, van remény :)
Rosszul fogalmaztam, 4 napig lement es csak aztan jött meg. Akkor mar tudtam, hogy meg fog jönni, es elötte barnaztam is, majd teljesen elmult, es egyszer csak rendesen megjött....
Hat nem tudom, ez a josteszt is eleg fura, nekem peldaul erösödött mensi elött, es a höm is fent volt, de a hcg-k meg full negativok voltak, ugyhogy nem hiszem, hogy baba lett volna. Aztan meg is jött. Szoval nem tudom, egy babas baratnömnek mindket babajanal pozi lett az ovuteszt, nem is reggeli elsö pisiböl, szoval lehet, hogy terhesseg eseten tenyleg pozi lesz az ovuteszt is. Majd megmondom, ha jön a baba nalunk :) Egyelöre peteeres környeken vagyok, 11. ciklusnapon... bizzunk a legjobbakban :)
Nektek is szurkolok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!