Whitelady1 kérdése:
Szerintetek 29 napos rendszeres ciklusnál 19. nap volt PÉ. -m, ma vagyok elvileg a 7. DPO-n a testhőmérsékletem 37.1-37.2, lehet ebből baba?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 16:01
1/49 anonim válasza:
Ha a pé-kor együtt voltál egy pasival, akkor simán :)
2/49 anonim válasza:
Elvileg biztato, de azert meg ne eld bele magad! Nagyon drukkolok! Majd irj, mi lett!!! Nekem mar többször is volt ennyi, es sajnos utana csökkenni kezdett. De nagyon szurkolok!!!!!
4/49 A kérdező kommentje:
18. 19. és 20. napon is együtt voltunk. Már egy pár hónapja próbálkozunk... Szeretném ha sikerülne... De ilyenkor lassan telnek a napok. Félek egy újabb csalódástól!
2015. ápr. 8. 16:25
5/49 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondják, hogy a lefutási fázisnak kevés a 10 nap... Valakinél van hasonló?
2015. ápr. 8. 16:27
6/49 anonim válasza:
Szia! Mindig 10 nap a luteális fázisod? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy most később jönne meg, ha ne adj' Isten nem sikerülne. Én is a 7-ik dpo-n vagyok, de a menszeszt majd 7 nap múlva nem várnám.
7/49 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak ebben a hónapban... Mivel nem sikerült eddig, vettem ovulációs tesztet és azzal néztem... Hőmérőzni meg nem a ciklus elejétől kezdtem... :(
2015. ápr. 8. 16:50
9/49 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 8. 17:12
10/49 A kérdező kommentje:
Én vasárnapra nem várom, remélem addig és utánna is marad a testhőm ilyen magasan! Tesztet addig nem akarok csinálni... Utálom a negatív teszteket látni!
2015. ápr. 8. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!