Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy ciszta?

Terhesség vagy ciszta?

Figyelt kérdés
Dec 3.- án tettem le a fogamzásgátlót. Azòta minden hónapban rendesen megjött.30-32 napra.Ma vagyok a 8.dpo napon. Tegnspig tartó 3 napja kezdődő húzó érzést éreztem a bal petefészkemnél ( olyan érzés mint ha lenne ott valami) tegnap még 2x a hüvelyembevis belenyilalt pár másodpercre. Ma pedig nem érzek semmit.
2015. ápr. 8. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Valószínűleg egzakt választ tudunk adni innen a monitor mögül úgy, hogy egyáltalán nem is ismerünk... Kérlek, ennyi ésszel ne szaporodj!

Gondolom fel se merült benned, hogy csinálj egy tesztet, netalán elmenj orvoshoz...

2015. ápr. 8. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Te id nagy okos lehetsz! 8. nap tesztelni? Inkább te ne szaporodj! Alja nép....
2015. ápr. 8. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet akárt terhesség is. A lányomnál pont ezt éreztem az elmaradt mensi előtt kb. egy héttel. Majd oszd meg velünk, hogy végül pozitív lett-e a teszted.
2015. ápr. 8. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben :) örülnék neki.
2015. ápr. 8. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!