Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől véreztem szeretkezés...

Mitől véreztem szeretkezés után? Lehet hogy összejön a baba?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok.Párommal tervezzük a babát.Mult honapban 17-én jött meg a mensim.Ma este szeretkezés után kicsit véreztem.Ilyen sose volt még.Mensi kilőve mert az elmult honapokban kb 40napra jött meg mindig.Mellesleg hőmérőzöm magam minden reggel és nem volt mensire utalo jel de még peteérésre sem.2-3napja feljebb van a hőm kicsivel.Most lenne peteérésem és annak van köze a vérzéshez?Szerintetek most összejöhet a baba?
2015. ápr. 7. 23:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
pont, hogy megjön
2015. ápr. 7. 23:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pl. méhszájsebed.

Semmi köze a babához a vérzésnek.

2015. ápr. 7. 23:21
 3/19 egybaba ***** válasza:

Előfordulhat spontán pete leválás ami járhat vérzéssel.

Ebben az esetben a baba is összejöhet, bár ez nagyon ritka, de nem kizárható. Felfokozott lelkiállapot és más tényezők (erős vágy, erős orgazmus stb.) kiválthatják.

2015. ápr. 7. 23:42
 4/19 anonim ***** válasza:
A köztes vérzés fôleg szeretkezés utàn jelenthet kòros cytologiai leletet! Menj nögyogyaszhoz es kerj egy rakszurest! Evente egyszer mindenkinek ajanlott! Nem vicc es ha baj van ezen kivul semmi tuneted nincs! En mar a 2.mutetemen vagyok tul es vegre egeszseges(ilyen volt nekem is mielott megcsinaltattam)
2015. ápr. 8. 05:46
 5/19 anonim ***** válasza:
Esetleg kicsit durvabban tortenktek a dolgok? vagy van egy fertozesed/sebed. Ennyi. A verzes hogy lenne osszefuggesben a babaval?? tenyleg erdekel, hogy mire gondoltal!
2015. ápr. 8. 06:48
 6/19 A kérdező kommentje:
A vérzéstől függetlenül tettem fel a kérdést a babával kapcsolatban.
2015. ápr. 8. 08:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem is értem hogy juthatott eszedbe,hogy szeretkezés után vérzel akkor össze fog jönni a baba, még ha azt írtad volna,hogy aggódsz mert lehet hogy terhes vagy és vérzel... lehet,hogy méhszájsebet van az is okoz szex utáni vérzést.
2015. ápr. 8. 08:29
 8/19 anonim ***** válasza:
méhszájseb lesz,hidd el. vagy méhnyakgyulladás. nekem utóbbi volt,nekem is vérzett többször olyankor
2015. ápr. 8. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem méhszàjseb okozott együttlétek utàni vérzést.
2015. ápr. 8. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:

Még annyi hogy vérzés nem utalhat babàra. Maximum az elmaradó mensi helyetti pecsételö.

Lehet hogy ovus vérzés volt, ha késői pé-d van.

2015. ápr. 8. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!