Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy szeretkezés...

Mit tegyek, hogy szeretkezés után ne folyjon ki belőlem "minden"? Mostantól próbálkozunk a babával, eddig óvszerrel védekeztünk.

Figyelt kérdés
Eddig óvszerrel védekeztünk, mostantól tervezzük a babát a párommal. Nagyon megijedve tapasztaltam, hogy aktus után szó szerint kifolyt belőlem az "anyag". Segítsetek kérlek, hogy pontosan mit kellene tennem, hogy ez ne így legyen. Értelmes, segítő válaszokat várok. Köszönöm

2013. nov. 3. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
gyertyaállás. de egyébként nem baj, ha kifolyik, annyi bent marad, amennyi kell.
2013. nov. 3. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek kifolyik... Amúgy meg amennyi kell, annyi bejut így is.
2013. nov. 3. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél egy kispárnát a feneked alá.

Amúgy nem próbálkozni kell a babával, hanem önfeledten szeretkezni. Ha eljön az ideje, lesz baba is.

2013. nov. 3. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinél így van. Mi nekünk a lovaglópóz a kedvencünk és mégis elsőre összejött a baba.
2013. nov. 3. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges aggodalom. Ami kifolyik, az nem szükséges a megtermékenyítéshez. Orgazmuskor erővel spriccel fel egy jó adag. Az abban levő legéletképesebb, legerősebb spermiumok lesznek a nyerők, a többiért meg nem kár, ha kifolyik.
2013. nov. 3. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.

Sikerült megnyugtatnotok. A kispárnát már hallottam és próbáltam, de attól még így is kifolyt.

A babának pedig engedjük, hogy megfoganjon amikor szeretne.

Nekem ettől függetlenül elég kellemetlen ez a kifolyás dolog, még ha azt mondjátok, ez normális. Mintha bepisiltem volna, és vagy a lepedőre, vagy ha felöltözöm, a fehérneműmbe folyik. Akik nem óvszerrel védekeznek, minden egyes szeretkezés után kifolyik. Hát ezt meg kell szoknom, nagyon fura, és most még zavaró nekem.

Akkor marad a kispárna.

Köszi

2013. nov. 3. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi is tesó projekten vagyunk, én hasra szoktam feküdni szeretkezés után így jött össze a kisfiúnk is és kb. 10 perc után kimegyek wc-re akkor kifolyik ami ki akar.
2013. nov. 4. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg kell szoknod, hogy ez már így van szeretkezés után. Kijön, aminek ki kell jönnie. Simán megoldható utána egy fürdéssel, ágynemű cserével.
2013. nov. 4. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Simán fekve maradok utána és elalszom. Általában reggel már nem folyik semmi.

Ha fel kell kelni utána, akkor egy tisztasági betét megoldja a kérdést.

2015. ápr. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!