Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 19. napján rózsaszínes...

Angel1120 kérdése:

Ciklus 19. napján rózsaszínes enyhén piros folt, azóta enyhe barnázgatás. Hormonzavar, vagy baba?

Figyelt kérdés
28 napos ciklusom, 10,12,15.-ik napokon voltunk együtt a férjemmel. 19.-ik napon pirosas rózsaszínes kis folt volt, utána lévő napokban pedig pici barna tisztasági betéten, volt amelyik nap nem volt semmi, de olyan nap kevés volt. Tavaly voltam hormonvizsgálaton, akkor minden rendben volt. Babát szeretnénk. Sikerült vagy hormonzavar? 5 nap múlva nem várom.

2015. ápr. 7. 21:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged! holnap veszek majd tesztet, bár mindig félek megcsinálni, annyi csalódásom volt már, de akkor legalább tudom majd hogy mi van, ha csak nem jön meg esetleg hamarabb. jó éjt!
2015. ápr. 7. 22:09
 12/12 A kérdező kommentje:
ma reggel csináltam tesztet, negatív lett :( ha nem jönne meg akkor tesztelek majd újjabbat.
2015. ápr. 9. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!