Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex hüvelykúpról vélemén...

Pharmatex hüvelykúpról vélemények? Milyen?

Figyelt kérdés
Pl mellékhatásokra gondolok okozott e valakinek problémát? Lett e tőle terhes valaki? És saját tapasztalat érdekel!

2015. ápr. 6. 17:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Tudom nem ide való kérdés de nem találtam hozzá témát! Most volt egy vetélésem sajnos, megállt a kisbabám szíve. így most 3 hónapig védekeznünk, kell és teljesen tanácstalan vagyok már tíz éve előtte gyógyszert szedtem.
2015. ápr. 6. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalattal azért nem szolgálok, mert nem ment el az eszem, hogy ezzel védekezzek.

Bárki akivel eddig beszéltem, mindegyik csípő, égő érzést tapasztalt használat során, így inkább azt mondanám, hogy kipróbálták, de nem használták sokáig, illetve kellemetlen volt nekik, hogy perce ki kellett számolni, hogy mikor lehetnek végre együtt, merthogy ugye azonnal nem lehet, plusz ha valami miatt abba kellett hagyni, akkor a csaj ott érezte, ahogy összekente a kúp és nem volt kellemes.

Plusz, pár éve szültünk és a barátnőmnek mondta az orvos, hogy létezik az a szó, hogy Pharmatex baba a nőgyógyászok-szülészek körében. Nem véletlenül. Egyáltalán nem biztos védekezési forma.

Szóval bár kérted, hogy saját tapasztalat legyen, de szerintem az is saját tapasztalat, ha valaki nem használta, mert nem találta elég jónak.:)

2015. ápr. 6. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akartok babát,ne ezt használjátok.Nem biztonságos.
2015. ápr. 6. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha a fog. gátlón kívül még egy megbízható védekezési formát javasolhatok a saját tapasztalatom alapján, akkor a gumit ajánlanám. Évig védekeztem anno azzal, most is azzal védekezünk, mert szülés után a szervezetem nem bírta a fog. gátlót, soha nem szakadt ki egy sem és teljesen kielégítő vele a nemi életünk.

Szóval használjatok inkább gumit!

2015. ápr. 6. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 6. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a tablettát használtam, addig amíg el nem kezdtem szedni a gyógyszert (1honap). Legalább 40perc kellett ahhoz hogy teljesen feloldodjon, különben csip és eget(partnert is). Szerintem nem rossz dolog, bár a spontenaitas elveszik :)

Baba nem lett .

2015. ápr. 6. 18:09
 7/10 Ditta323 ***** válasza:
Szia. Pharmatex tablettát használtam 3 hónapig. Semmi negativat nem tudok rá mondani, és még baba sem lett.
2015. ápr. 6. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egyetlen egyszer próbáltam, nekem is csípett, égetett, nem volt kellemes, és valóban nem 100%-os.
2015. ápr. 6. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Tablettat hasznaltam, semmi gond nem volt, nem csipett, a ferjemet sem.

Baba sem lett.

Egy hatranyat talaltam, masnap kijott a cucc, osszefogta a bugyimat, ragacsos vacak lett belole.

2015. ápr. 7. 09:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Én kb. 5 évig azt használtam, nem lettem terhes. Több fajtája van, a tabletta nekem nem jött be, tényleg csíp, éget, dörzsöl stb. De én a kúpot használtam, az teljesen jó, semmi mellékhatása sincs. Feloldódik kb. 10 perc után és még síkosító sem kell. :-) Én sokszor voltam úgy, hogy nem vártam meg a 10 percet (a szex elején), de mire a férjem "célba ért", addigra eltelt 10 perc. Többször volt olyan is, hogy egy kúp után 2-3x voltunk együtt, pedig rá van írva, hogy "minden alkalom előtt újat használjon".

Amúgy én is hallottam már, hogy ez nem biztonságos fogamzásgátló módszer, de nekem eddig bejött. Ja, és mikor már terveztük a babát és nem használtuk, szinte egyből terhes lettem.

2015. ápr. 7. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!