Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykúpról vélemények?
Köszönöm szépen a véleményeket!
Nekem az orvosom ajánlotta,de őszintén szólva én is félek tőle kicsit.Mert olyanokat hallani,hogy mellette teherbe esnek..de ha ezt nézzük az óvszernek is van hibázási lehetősége. Arra lennék kíváncsi,hogy ilyenkor meg kell szakítani az aktust? Tehát ha spermiumok jutnak a hüvelybe az baj?Mert azt olvastam,hogy a spermiumokat teszi tönkre a szer..tehát elvileg akkor juthat be nem?
Hivatalosan nem kell megszakítani, de nyilván nagyobb védelmet nyújt megszakítással.
A tabletta miért nem jön számításba?
Az a legjobb...
Nálam a mellékhatás állandó hüvelygomba volt, arról nem is beszélve, hogy csípett, szúrt, fájt, rémes olt, nem is használtuk sokáig. Ismerősöm terhes lett mellette.
Arról nem is beszélve, hogy engem rohadtul idegesített, hogy folyton az órát kellett nézni, hogy na lejárt-e a 10 perc, meg mikor szexelni támadt kedvünk és egymásnak estünk, akkor elő kellett kaparni a fiókból a dobozt, felrakni, kész vágyölés volt.
De próbáld ki, veszteni nem vesztesz vele, van akinek bejön, én utáltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!