Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, tapasztalatok? Hüvelykúpról van szó.
Figyelt kérdés
Sokat olvastam már róla,jót is rosszat is de én kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.Már 3 hónapja a patentex ovalt használom és a barátom belém is élvez de eddig nem volt probléma.Valahol úgy olvastam 2 órát véd valahol 4 órát.És ha utána kimosnám magam mi történne,hisz akkor kimosnám a spermákat is,nem?Légyszíves világosítsatok fel!2009. okt. 8. 13:48
1/10 anonim válasza:
nem, akkor kimosnád a hatóanyagot, a spermákból viszont maradna elég a megtermékenyítéshez. ahhoz hogy ez a kúp nagyjából hatékonyan védjen, muszáj hozzá megszakítást alkalmazni, mert nem pusztítja el az összes spermiumot, 100 nőből aki így védekezik egy éven át, 20 esik teherbe, ez elég sok, nyilván megszakítással jóval kisebb de szerintem kissé drága ahhoz hogy még mellé a pasi élvezetét is csorbítsuk... jah és hogy meddig hat a benne lévő hatóanyag az benne van a tájékoztatójában, én leginkább annak hinnék, nem internetes pletyiknek. ha nem akarsz előbb-utóbb teherbe esni, megszakítást is alkalmazzatok!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,várom még más véleményét is.Amúgy a tájékoztaton 2 óra van.Neharagudj,hogy értetlenkedek de hogy hogy csak a kúpot mosom ki a sperma meg bent marad?Azt hogy?Irigátorra gondoltam és ahoz van tabi is.Szóval tuti nem mosnám ki a spermákat is.Bocsánat,hogy ilyen kérdéseket reszek fel dehát ezért van ez az oldal.és én tényleg kiváncsi vagyok.
2009. okt. 8. 14:05
3/10 anonim válasza:
az irrigátorral csak még feljebb nyomod a spermákat
4/10 anonim válasza:
ha se gumit, se tablettát nem akartok, akkor pesszáriumot javaslok spermaölő zselével. SOKKAL biztonságosabb, mint a szimpla hüvelykúp, a terhességi indexe azonos a gumiéval. (Csak nőgyógyász írhatja fel, mert méretet kell vennie, de egy pesszárium évekig jó lehet, ha vigyázol rá.) Se a nő, se a férfi nem érzi aktus közben.
Hüvelykúpot csak kiegészítő védekezésként használnék, önállóan soha, csak ha nem baj, ha becsúszik a baba.
5/10 A kérdező kommentje:
az az igazság,hogy nem lenne baj ha becsúszna a baba,megtartanánk de amúgy azért védekezünk még mert jövöre lesz a lagzi és utána terveztük.
2009. okt. 8. 14:44
6/10 anonim válasza:
első vagyok, igen pont így ahogy leírtad. amúgy sem szabad, ha probléma van tehát nincs semmilyen védekezés, hüvelyöblítést végezni, hát még úgy hogy a hüvelyben van a spermaölő hatóanyag ami a védekező módszer. és az aki a pesszáriumot írta nem mondott hülyeséget, én a helyedben kipróbálnám és akkor beléd élvezhet minden további nélkül a párod. hidd el hogy a hüvelyöblítéssel csak rontassz a helyzeten.
7/10 anonim válasza:
Én Pharmatex hüvelytablettát használok.Beleélvezős módszerrel.Eddig semmi baj.
8/10 anonim válasza:
És ez 3 órát véd,nem szabad kimosni 8 órán át,10-15perccel kell aktus előtt felhelyezni,minden egyes aktus előtt.1850 volt úgy emlékszem 12 db-os.
9/10 anonim válasza:
Az a baba ne úgy foganjon meg hogy közben spermicid dolgokat használsz!hacsak nem akarsz egy sérült gyereket...a gyerekvállalásra rá kell készülni!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Utolsonak írom,hogy igaza van.:)
2009. okt. 9. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!