Volt valakinek ovu tünet a puffadás?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 14:12
1/7 anonim válasza:
Hajlamos vagy a puffadasra amugy? Nem kifejezetten ovus tünet, nekem inkabb véletlennek tűnik.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem szoktam nagyon puffadni. Délután nagyon szúrt a petefészkem, este meg puffadtam, nagyon rossz volt. Közben átgomdoltam higy az utóbbi fél évben néha puffadok, csak sosem figyeltem mikor. Most feltűnt, mert babát tervezünk :)
2015. ápr. 1. 14:37
3/7 anonim válasza:
Nekem ovulációkor gyilkos hangulatom van, szúr a petefészkem, kapar a torkom, alhasi puffadás is jelentkezik, és a tojásfehérjés nyák.
Biztosra akartam menni, ezért ovu teszttel is megnéztem. Valóban ovulációkor vannak ezek a tüneteim. Nekem a torokkaparás volt fura, hónapokig nem jöttem rá, hogy összefügg, mindig azt hittem, megbetegszem.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
En mar többször is megfigyeltem, hogy puffadok ovukor :) :) Most is volt :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2015. ápr. 1. 18:13
7/7 anonim válasza:
3.-as basszus ez durva. Peteérés körül vagyok, és kapar a torkom két napja, extra fáradt vagyok, puffadok, és tegnap kb meg tudtam volna ölni valakit annyira feszült voltam, meg sírhatnékom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!