Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Irjon mar valaki olyan aki...

Irjon mar valaki olyan aki ellott mar nagyon sok xepil tesztcsikot?

Figyelt kérdés

6 db ilyen tesztet lottem el 3 nap alatt mindegyiken van halvany masodik csik bar a mainsztem mar joval erosebb de mar az is lehet bekepzelem. olyanokra lennek kivancsi akik sok ilyen tesztet lottek mar el. Ha nem volt baba homezo volt??

koszi a valaszokat

2015. márc. 31. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, ha nincs baba nincs második csík :)
2015. márc. 31. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Tedd fel a képet és megmondjuk. Kép nélkül honnan tudjuk, hogy halucinálsz vagy ottvan a csík?
2015. márc. 31. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Nah itt vagyok he

Én sok ilyen tesztet ellőttem. Esetleg képet nem tudsz feltölteni? Nekem hómaző volt amikor nem volt baba.

2015. márc. 31. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
első vagyok, mikor az első babámat vártam 7 különböző tesztet csináltam, mire elhittem, hogy ott van az a második csík :D
2015. márc. 31. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Meg mútatod a teszteket???

2015. márc. 31. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még az xepilen száradási csík, a nemvárt napján legalább fele annyira erős volt már, mint a tesztcsík.
2015. ápr. 1. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!