Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi tesztcsíkot ha...

Terhességi tesztcsíkot ha kettévágom (hosszában), úgy még használható lesz?

Figyelt kérdés
Itt olvastam,hogy az ovulációs tesztcsíkot van aki kettényesi spórolás céljából.Pl. egy X-epil terhességi tesztcsík kettévágva mutatná ha terhes vagyok?
2014. aug. 9. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
ez jó kérdés :) engem is érdekel.
2014. aug. 9. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ki.Bár érdekes,hogy valaki ezen spórolni akar,ráadásul az X-epil nem is olyan drága,ráadásul kettő van benne...
2014. aug. 9. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Rendelj vateráról, ott az X-epil árának töredékéért kaphatsz ugyanolyan jó minőségű tesztet, így nem kell vagdosnod.

Már 50Ft/db áron rendelhetsz és ezek is megbízható tesztek.

2014. aug. 9. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, mi értelme van? Igaz, már 3 éve nem vettem tesztet, de arra emlékszem néhány száz Ft. Ha nem jön meg a menzi, érdemes tesztelni. Néhány nap múlva esetleg megint. Havi 1000,- Ft tényleg annyira padlóra tesz, hogy képes vagy tesztet vagdosni? Mert általában azok vesznek több tesztet, akik gyerekre vágynak, de nekik aztán tényleg nem kéne gondot okozni, mert a gyerek többe van...
2014. aug. 9. 23:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak érdekelt,hogy mutatja-e,nem vagdostam magamnak,nem is áll szándékomban mielőtt le lennék hurrogva,hogy ezek után hogy nevelek fel egy gyereket,ha még tesztre sem futja.Már van gyerekem,mikor terhes lettem teszteltem is(3 cs. dupla teszttel,mert nem hittem el sok-sok év után) :)

Tudom,hogy Vaterán is van,és egyéb helyeken olcsón...

Csak furdalt a kíváncsiság,hogy "Terhességi tesztcsíkot ha kettévágom (hosszában), úgy még használható lesz? "

2014. aug. 9. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
szerintem nem használhato mert amit én használtam annak a tájékoztatojába le volt irva hogy felbontás után azonnal fel kell használni igy gondolom amit elteszel másnapra vagy akár több napra az már nem mutat valos eredményt
2014. aug. 10. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Akinek már egy párszáz ft-os tesztet is gondot okoz megvenni, az mégis miazúristenre akar gyereket vállalni?
2014. aug. 10. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Áhhh írhatok én magyarázatot,ha mindig van valami idegbajos válaszoló,mint te te utolsó válaszoló.Olvassál már basszus..csak érdekesnek találtam,hogy valaki elvagdossa,és hajtott a kíváncsiság...nem szeretnék vagdosni,meg ilyenek van gyerekem is,sőt ha szeretnék még másikat,még pénzem is van tesztre,akármelyik fajtára ,csak megnyugtatásképpen..:)
2014. aug. 10. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!