Mit gondoltok a tesztemről?
Figyelt kérdés
2 nap késés után csináltam este, mostmár 6 napja késik legközelebb hétfőn tesztelek. Szerintetek?
2015. márc. 28. 23:19
11/27 anonim válasza:
Naprol napra erosodik majd a csik:) en mar most gratulalok!!:)
13/27 anonim válasza:
Szerintem is ott van valami. Hétfői tesztet tedd fel!!
14/27 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen lett a ma reggeli tesztem. Drukkolok hétfőn :)
15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:) 10-es, jól ismerem ezt a tesztet és jó helyen van :) Holnap jelentkezem!:)
2015. márc. 29. 12:20
16/27 anonim válasza:
Osztom a 10-es véleményét. Ez nem pozitív.
17/27 A kérdező kommentje:
Hát akkor tévedtek, mindig is ilyen tesztet használtam csak. Volt már pozitív, amúgy ez a teszt szétszedett állapotban van ( ha ciki ha nem ) és a tesztcsík rublika helyén van.. :)
2015. márc. 29. 16:43
18/27 anonim válasza:
szerintem is negativ, de azert megy a drukk
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. márc. 29. 17:55
20/27 anonim válasza:
De akkor miért kérdezel, ha biztos vagy benne? Én a + tesztjeimet nem töltögettem sehová. Azt még a vak is látta. Ez a teszt meg kb. bizonytalan. De ha te látod, legyen igazad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!