Segitséget szeretnék kérni hogy a neten a terhesség kalkulátor azt irja 3. hetes terhess vagyok de még mindig nagyon halvány pozitiv a teszt és most nemtudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
terhességre utalo jelek vannak meg nagyon halvány pozitiv tesztek és áprilus 4-én kellenne megjönnie2015. márc. 26. 18:09
11/34 A kérdező kommentje:
Itthol kéne pakolásznom meg a 19 hónapos lányomat is gyakran cipelni kell amit mostanába inkább hanyagolok
2015. márc. 26. 21:00
12/34 anonim válasza:
Ha már van gyereked, akkor talán tudod, mit jelent: TÜRELEM...
13/34 anonim válasza:
A lányodat emelheted mértékkel, az ő súlyához hozzá vagy szokva. Próbáld nem derékból felemelni, hanem inkább a karoddal, minél kevesebb hajolással. Nyugi, nem te vagy az első kétgyerekes anyuka. :) A pakolást hagyd estére a párodra, az a biztos.
14/34 anonim válasza:
Nem várt előtt egy héttel pozi teszt?
Megmutatod?
15/34 A kérdező kommentje:
A párom jövöheten jön haza a tesztet kidobtad mert nem szoktam elrakni
2015. márc. 27. 05:47
16/34 anonim válasza:
Hát ha neked 4-én kéne megjönnie, és már pozi a teszted..... akkor nekem az ápr. 2-i nem várt nappal pozit kéne ma már tesztelnem :O
persze nem fogok előbb tesztelni....de érdekes ez a helyzeted.
Emelni? pakolászni? próbáld meg elhalasztani míg biztosra nem tudod... a barátnőm másfél éves kislány mellett terhes de emelgeti ugyanúgy a nagyot. én pedig edzésre járok.... nem hagyok fel vele, mert ha meg akar maradni, megfog. Persze ha kiderül, hogy van baba könnyedebbre veszem.
17/34 anonim válasza:
Ne éld bele magad.Ha 4.-én van a nem várt,akkor nem is érte miért kellett tesztelni.Ilyenkor még ki sem mutatja a teszt.
Lehet álpozi vagy rossz a teszt.
19/34 anonim válasza:
Kamu!
Olyan nincs hogy nem várt előtt kimutatja a teszt egy héttel.
20/34 A kérdező kommentje:
A bunko és.lekezelö kommentrktől kiméljerek és nem kamu
2015. márc. 28. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!