Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik ilyen? Január 7-én...

Létezik ilyen? Január 7-én jött meg utoljára rendesen.

Figyelt kérdés
most késett egy hetet, de amikor tesztet akartam csinálni megjött. úgy fájt a hasam ahogy szokott, úgy jött meg ahogy szokott. viszont már másnap csak épphogy aztán egy nap barna és semmi több. általában 4 napost bőséges vérzésem szokott lenni. ma reggel csináltam egy tesztet mert
2010. febr. 17. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az One Step-pel én is így jártam,órák múlva volt 1 halvány csík a tesztablakban.Ma megint csináltam (szintén One step),a tesztablakban 2 nagyon vékony párhuzamos vonal,de nem húzódik végig az ablakon.A kontrollablakban rendesen látszik a csík.Csináltam egy másfajtát (Gravi HCG),ami egyértelműen negatív.4 hét késésnél,15mm-es nyálkahártyánál tartok.

Nem bízom a tesztekben,rengeteget hallottam olyat,hogy 8-9-12 hetes terhességet sem mutatott ki.

Úgyhogy ne add fel,szurkolok.

2010. febr. 18. 08:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elszomorítani,de a 36.7C is kevés a babához,hiába 36.4C az alaphőd.
2010. febr. 18. 09:08
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi, elszomorodni már nem fogok, az megtörtént amikor megjött. most csak furcsállom a dolgokat. nem értem miért van megjön érzésem néha, meg a ciklus első felében eddig még soha nem éreztem a cicimet...

mindegy valamikor csak kiderül, hogy mi van...

2010. febr. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!