Gyógyszert szedtem, egy éve abbahagytam, még mindig nem állt be rendesen a menstruációm (októberben volt utoljára). Mennyi az esélye, hogy így is teherbe eshetek?
Én is ebben a cipőben járok, nekem január 21-én lesz épp 1 éve, hogy abbahagytam. Azóta negyedévente van mensim. :(
Voltam már dokinál. Kiderült, hogy "csak" annyi a gond, hogy a pajzsmirigyem alulműködik a tabi elhagyása miatt. Erre gyógyszert fogok kapni. És elméletlieg így rendeződik a peteérés is.
Fontos tényező, hogy nektek a tabiszedés előtt rendszeres volt-e a ciklus? Mert ha nem, akkor több idő kell, hogy visszaálljon, akár 1-2 év is!
Gondolom, ennyi iőd után már ti is jártatok dokinál... Nektek mit tanácsolt? Esetleg írt Clostit?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ha már egy csónakban evezünk...hátha tudunk segíteni egymásnak...
Első vagyok. Nekem előtte sem volt szabályos. Tavaly szeptemberben hagytam abba, a következő mensim májusban volt. Aztán augusztus, onnantól kezdve 1-2 hónap kimaradással folyamatos vérfolt-barnás nyálka verziók. Orvosnál még a gyógyszer szedése előtt voltam, akkor kivizsgáltak rendesen, nem volt semmi baj.
Sokaktól hallottam, h ennyire rendszertelen ciklus mellett nem lehetek terhes, de több kolléganőm is élő példája annak, hogy ez nem igaz! Egyiküknek 3 gyereke van, egyikhez sem kellett orvos.
Szóval semmi sem lehetetlen!
Bocsi a kisregényért...
2. vagyok.
Igaz, a lényegre nem válaszoltam. :)
A dokim nekem is azt mondta, hogy emellett a rendszertelen itt-ott vérezgetés mellett is lehet baba, és alapjában a pajzsmirigy alulműködés sem akadály a babához! És a lelkemre kötötte, hogy gyakoroljunk! :) Ezekkel a szavakkal! Úgyhogy ő bízik bennem, az elmúlt 12 hónap ellenére!
Fel a fejjel, Lányok!!!
Jah, az én anyum ugyanilyen volt, mégis 4-en vagyunk tesók! :)
2. válaszoló vagyok megint.
Ma reggel teszteltem egy pozitívat!
Úgy, hogy az elmúlt 12 hónapban 3-szor mensiztem (abból az egyik 21 napig tartott!), és peteérésem sem volt! De csak VOLT, ezek szerint! :)
Sosem szabad feladni!
Első.
Jajjj de jó, gratula!!!! :-) És teljesen spontán sikerült? Gyógyszerek nélkül? Akkor nekünk is van remény? Naggggyon jó babázást!!!! :-))))
Köszi szépen! :)
Igen, teljesen spontán! Most vártam az újabb hormoneredményeimet, mert a régiek elavultak már, mire a dokim úgy döntött, hogy csinál velem valamit... Úgyhogy jövő hétfőn mentem volna hozzá, hogy legalább a pajzsmirigyemre adjon valamit, ha a peteérésre még nem is.
Ami fura, hogy december elején pozitív teszttel álmodtam, előtte pedig többször egy kislánnyal, akiről tudtam, hogy a mienk! Innen egyszerűen éreztem, hogy közeleg...
Azt sem tudom, hogy mikor volt peteérésem, mert nem éreztem semmit, nyálka sem volt, és most volt az a hónap nov-dec átmenetben, amikor 21 napig véreztem, igaz, gyengén, de ilyen sokáig tartott.
Karácsony előtti hétfőtől, ami most már több, mint 2 hete, hogy éjszaka fájnak a melleim, mikor hasra fordulok. Egyedül ez volt gyanús, meg az, hogy 4 napja megjönérzésem van.
Ezenkívül semmi egyéb.
Úgyhogy, Lányok, a gyakorlást nem szabad abbahagyni, mert sosem lehet tudni, hogy mikor klappol minden 100%-ban!
Kitartás Nektek, és mihamarabbi babásodást!
Egyébként nekünk az nagy önbizalmat adott, hogy a dokim elküldte spermavizsgálatra a páromat, és ott kiderült, hogy minden rendben. Innentől már ""csak"" rám kellett várni...
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!