Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges vajon ilyen?

Lehetséges vajon ilyen?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem,hogy lehetséges-e,hogy akkor volt ovum amikor először leesett a hőm és ovu után nem ment felfele hanem össze-vissza ugrál a coverline alatt?Az első leesés óta eltelt 9 nap és furán szurkál a hasam ami ovukor és ovu után nem szokott lenni.
2015. márc. 23. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem ment fel akkor lehet nem volt ovu. Meg tudod mutatni a görbét?
2015. márc. 23. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Megmutathatom persze.

Az az érdekes,hogy lassan meg kellene jönnie.Soha nem volt még ilyen amióta hőmérőzök (2 év),hogy ennyire kusza legyen az egész...

[link]

2015. márc. 23. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik :( nem akarlak elkeseriteni de ovu után több tizeddel feljebb megy a hő mint a hónap első felében. Nekem úgy tűnik valamiért nem zajlott rendben a pé.
2015. márc. 23. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom,,hogy ovu után feljebb kell mennie.Eddig nem is volt evvel baj,csak ebben a hónapban ennyire gáz a görbém...

Már megfordult a fejembe pár dolog ami szóba jöhet...

1,Lehet progihiány miatt nem megy fel a hőm (habár akkor pecsételnék)

2,Nem volt még ovum

3,Több petém érett volna meg? (ez azért gondolom mert az első esés előtt a jobb petefészkem fájt,feszített utána meg tegnapig a bal petefészkem fájt,feszített)

2015. márc. 23. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia !

Szerintem még nem volt ovud!

2015. márc. 23. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggelre megint feljebb ment egy kicsit.Talán holnap reggel még feljebb ugrik és akkor végre tudom mikor kell megjönnie :)
2015. márc. 24. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!