Ez vajon mégis terhesség?
Figyelt kérdés
Màrcius 11.-én egyszeri pecsételés ( nekem eddig még soha nem volt ilyen) 13.-án megjött de tegnap reggelre elmúlt.Felváltotta fehér folyás. Mennyiségében valamivel kevesebb mint szokott. Ez idő alatt hányinger, szédülés és kifinomult szaglàs.Nekem a mellem soha nem szokott érzékeny lenni de most sem. Ma reggel óta majd leszakad a derekam.úgy fáj. Jah és kívàncsiságbol megmértem reggel a hőmet.37.1 Ilyenkor 36.4 szokott lenni. Jàrt màr így valaki?2015. márc. 18. 10:20
1/4 anonim válasza:
Tesztet csináltál már? Egyébként ha megjött 13.-án akkor nem hinném, hogy terhesség. Nekem a legtöbbször 3-4 nap alatt lezajlik a menstruációm.
2/4 anonim válasza:
Hogyan védekeztek? Voltatok együtt védekezés nélkül?
Tesztet csináltál?
Szerintem nem terhesség, csak beképzeled a tüneteket, mivel megvolt a menzeszed.
3/4 A kérdező kommentje:
3 napig tartott.Nem védrkezünk mert szeretnénk babàt.
2015. márc. 18. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!