Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 abortuszom volt, egyik 17,...

2 abortuszom volt, egyik 17, másik 22 évesen (17évesen menstruáltam először). Most vok 32 és babát szeretnénk. Nagyobb az esélye a spontán vetélésnek így, mint hogy ha nem lett volna abortuszom?

Figyelt kérdés

2015. márc. 21. 16:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy többmindenkinek rendben volt utána a terhessége, egy kicsit megnyugodtam :)
2015. márc. 21. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Nekem missed ab műtétem volt, ami technikailag ugyanaz, mint az abortusz, és az orvosom azt mondta, hogy egy ilyen műtét semennyiben sem befolyásolja a későbbi terhességeket.
2015. márc. 21. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ket missed ab.-om volt, ami meggyengitette a mehszajamat. 12. hettol kezdett rovidulni a mehnyak, es 17 hetesen kinyilt a belso mehszaj.

Osszevarrtak, es most fekszek.

19 hkm

2015. márc. 21. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Nekem egy abortuszom volt, mert a baba súlyos beteg lett volna. Azóta már volt három vetélésem, és úgy érzem már soha nem is lehet gyerekem, mintha így büntetnének amiért elvettem annak a kicsinek az életét.
2015. márc. 22. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Van akinél megnöveli az esélyét, van akinél nem. Ne izgulj, nyugodj meg, az a legfontosabb, az is nagyban befolyásolja a terhességet :)

Boldog babavárást.

2015. márc. 22. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Ennyi felelőtlen embert....a 16 évesen abortusz már meg sem lep....de az hogy felnőttként több....Tényleg ennyire nehéz gumit húzni?? Nemtudom, de én akkor lettem terhes mikor akartam...kész csoda!! Nektek nemhogy gyerek, még kutya sem kéne....eszméletlen...
2015. márc. 25. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 16!

tudod, 100%-os védelem nincs. Én pl gyógyszer mellett lettem terhes.

ja, és most van gyerekem is, meg kutyám is. Köszönik, jól vannak.

ne ítélkezz, ha nem ismered a valódi körülményeket.

2015. márc. 25. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt 2 missed ab-om, azután két egészséges gyermekem született. Problémamentes terhességek voltak, a méhszájra egyáltalán nem volt kihatással a műtét nálam.
2015. júl. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!