2 abortuszom volt, egyik 17, másik 22 évesen (17évesen menstruáltam először). Most vok 32 és babát szeretnénk. Nagyobb az esélye a spontán vetélésnek így, mint hogy ha nem lett volna abortuszom?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 16:28
1/18 anonim válasza:
kérd ki erről az orvosod véleményét :)
2/18 anonim válasza:
Jönnek a lepontozások majd, de nem érdekel. Nekem 23 és 24 éves koromban volt 1-1. 4 évvel később egy abszolút problémamentes terhességből született egy kisfiam. A százalékos esély lehet, hogy nagyobb rá, de doki tényleg jobban eltudná mondani mi-mire-milyen hatással van.
4/18 anonim válasza:
Mindennek nagyobb így az esélye! koraszülésnek, vetélésnek, beteg babának, pláne a szívbetegségeknek!
5/18 anonim válasza:
nekem 16,5évesen volt egy abortuszom, aztán van egy majd 3éves kislányom, őt 25lvesen szültem, meg egy lassan 9hónapos fiam, rendben voltak/vannak mindketten
6/18 anonim válasza:
Nekem 19 évesen volt abortuszom, és 29 évesen egy tökéletes terhességem! Komolyan, imádtam terhes lenni, végig dolgoztam vendéglátásban, nem volt semmi problémám.
Sok sikert neked a babához! Higgy benne, hogy minden rendben lesz! Ne parázz feleslegesen!
7/18 anonim válasza:
3 gyerekem van - egészségesek gyorsan megfogantak mind a 3an
és volt 4 abortuszom előtte/közben .....
még spirál mellet is képes voltam terhes lenni :-(
nem hogy császár után 4 hónappal :-(
8/18 anonim válasza:
nekem is kétszer volt abortuszom (17 és 20 évesen) 29 évesen dontottuk el a férjemmel, hogy babát szeretnék, elsore teherbe estem, problémamentes terhességem volt, és gyonyoru kisfiunk szuletett.
9/18 anonim válasza:
olvass utána az asherman szindrómának
10/18 anonim válasza:
Komolyan, az abortuszellenesek minek jönnek egy ilyen kérdéshez? Lepontozni???
Gondolom tiszta idegek vagytok, hogy a kérdezőt nem tudjátok lepontozni, csak minket válaszolókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!