Hányadik napon teszteltetek pozitívat?
Figyelt kérdés
Éreztetek is valamit?2015. márc. 21. 07:33
1/9 kloetta válasza:
Első babánál tünet nem volt, mensi kimaradás utáni 5. napon lett halvány pozitív. Most (remélhetőleg 2. Babánál) 3,5 hetes "korától" hasszurka, 7. napon lett pozitív. Most kb 5,5 hetes lehet, semmi tünet.
2/9 anonim válasza:
Nemvárt előtt 1 nappal, 15.dpo-on
3/9 anonim válasza:
Nemvárt napja utáni 3. reggelen. Addig sima csúszásnak hittem, de akkor este babával álmodtam, és arra keltem, hogy hihetetlenül fájnak a melleim.
6/9 anonim válasza:
Nem várt napján már pozi volt :)
7/9 anonim válasza:
1. gyerek - nem teszteltem
2. gyerek - 34. napon
3. gyerek - nemvárt után 1 héttel
8/9 anonim válasza:
Nem várt előtt egy nappal,mert nem igazán voltam jól,az negatív lett,majd utána 6 nappal és akkor este lett halvány pozitív,majd másnap reggel kicsit erősebb volt a csík.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2015. márc. 21. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!