Mit gondoltok arról a mondásról, hogy ahol a jó isten ad egy gyermeket ott el is vesz valakit?
Figyelt kérdés
Mikor a fiam született rá nem sokkal elveszítettem az édesanyámat! Akkor megvoltam győződve arról hogy azért kaptam a fiamat hogy el tudjam viselni édesanyám halálát! Most kis tesót szeretnénk lassan 2 éve és folyamatosan az jár a fejemben hogy akkor fogom elveszíteni a nagyimat! Erre ma éjszaka azt álmodtam hogy pozitív lett a tesztem és utána látta keresztapámat egy koporsóban de nem volt halott! Rám férne egy pszichológus szerintetek is! Kérlek ne nézzetek bolondnak ,csak tartok attól hogy emiatt nem sikerül ,mert egyébként minden rendben van a férjemmel és velem is!2010. febr. 16. 18:28
21/27 anonim válasza:
Sziasztok!
09.34-es vagyok, a 11.23-as válaszolótól kérdezném, h melyik megyében lakik, engem is érdekelne jóslás, olyan jó lenne, ha valaki nekem is azt mondaná, h anyu mondjuk vigyáz az unokájára.
Priviben is jó lesz, ha írsz, én nem akartam tolakodni, h privit irok:)
Egyébként mindenkinek őszinte részvétem, úgy látszik, nem csak nálunk fordulnak elő fura dolgok...
23/27 anonim válasza:
Oké, köszönöm, az nagyon messze van:)
24/27 anonim válasza:
Hát attól függ mihez képest:):)De jósnőket,szinte mindenhol lehet találni,csak az a kérdés bízol e annyira abban amit mond,és hogy hiszel e neki.
25/27 anonim válasza:
Igen, csak úgy jó elmenni valakihez, h hallod, h valakinek bejött, amit jósolt :)
Egész jól OFF-oltuk ezt a topicot:(
26/27 anonim válasza:
Szerintem forditva igaz, és szerintem ha nem szuletik valaki, akkor is halogatnak meg az emberek... Elég durva lenne, ha nem...
27/27 anonim válasza:
Ja és vigyazz a gondolataidra... a gondolatok teremtik a valosagokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!