Mit gondoltok arról a mondásról, hogy ahol a jó isten ad egy gyermeket ott el is vesz valakit?
Nem kell a sorstól félni, az úgyis meg van írva előre! És egyszer mindenki meghal. Az a jobbik eset ha jön egy új élet helyette.
Tehát próbálj ezen ne agyalni, minden pillanatot élj meg boldogan, vagy legalábbis törekedj rá!
Ráadásul a gondolatnak teremtő ereje van, tehát nem érdemes a félelmeinken agyalni mert akkor be is következik.
2. vagyok, az első válaszban nem akartam kifejteni, de most megteszem.
Amikor terhes lettem, életem leggyönyörűbb szakasza kezdődött, volt egy férfi, aki tartozott nekünk, de már 5 éve, és elkezdte törleszteni, a férjemnek fizetésemelés lett, édesanyám egyáltalán nem volt beteg.
Megszületett a gyerek, az adós már nem fizet, a fizetést visszacsökkentették, (borítékos a történet), és anyukám megbetegedett.
Nekem csak anyu volt, már senki nem él a családban, mikor meghalt, egy ismerősöm mondta, h én annyit voltam magányos, csak anyura számíthattam, és Isten úgy intézte, h legyen mégis valakim, mikor anyunak mennie kell.
Pedig nem vallásos az illető, de annyira szíven talált ez a mondat, és úgy érzem, h van is benne valami.
Egyébként nálunk amúgy is fura dolgok vannak, nagymamám 15 éve december 22-én, nagyapám 10 éve húsvétkor, anyu pedig most dec. 23-án ment el örökre. Én már nem vagyok hajlandó semmilyen ünnepet tartani.
Azt tudom, h a szeretteink jó helyen vannak, és vigyáznak ránk, nem egy jelet kaptam már tőlük.
Szia!
Sajnálom ami történt itt mindenkivel, de véletlenek tényleg nincsenek. Pont ma reggel jutott ez eszembe mikor a munkába jöttem. Hogy mi van akkor ha anyukám már nem tarthatja az unokáját a kezében, mert akkor fog jönni ha ő elmegy. És erre itt ez a kérdés.
Mi több mint két éve várjuk a csodát és nem jön. Nekem is "csak" édesanyám van, aki a legjobb barátnőm is egyben. Persze a csak az azért hisz ott a párom is, de nekem vér szerint csak anyu van. A párom családja elég népes és ott még a dédmama is él, aki nagyon idős már, de nem beteg szerencsére.
Én abban hiszek, hogy a dolgok tényleg meg vannak írva előre, persze ezeket mi tudjuk befolyásolni a gondolatainkkal. Mert azoknak teremtő erejük van. Nem szabad a negatívra gondolni mert megteremtjük őket. CSak arra figyeljünk ami van és örüljünk azoknak. Ne a rosszat és a hibát nézzük. Mert még többet kapunk.
A szeretteink szerintem is velünk vannak. Legalább is sokszor visszanéznek ránk. És sokan azt vallják, hogy minden életünkben ugyanazokkal az emberekkel vagyunk körülvéve, csak más formációban.:) Így mindig a szeretteinkkel leszünk. Hisz csak a testünk megy el a lelkünk nem.
Tudom velősen nem tudok hosszászólni a kérdésedhez, de ha nem haragszol ezt meg szerettem volna osztani veletek.
Sosem vagyunk egyedül. Képzeld el magadban hogy a pici babád a kezébe fogja a nagymamád. Örülj a képnek amit látsz szinte érezd magadban a boldogságot. Így lesz majd.
Jó egészséget Nektek.
köszi a kérdést!
nálunk mikor nagynéném szült, pár hónapra rá elment a nagypapa,amikor édesanyám meghalt, akkor "kaptam" a sorstól a férjemet, több mint 1 éve várom már a kisbabámat, de mindig eszembe jut,mi lesz, ha elveszítem apukámat is??
Sziasztok!!Megmondom őszintén,ahogyan a válaszokat olvastam elsírtam magamat.Ezt a kérdést én is fel akartam tenni,csak más formában.Meg szeretnék veletek osztani egy történetet,nem tudom ki hisz az ilyenekben,és ki nem.
A párom édesapja január 25-én halt meg.Az én családomban az egyik rokonunk szokott jósolni,(ezt ő rendesen tanulja is).Megkérdeztük tőle mit lát a lapokból.Az első alkalommal (párom apukája halála előtt) azt mondta hogy látja egy idősebb ember halálát a lapokból.Találgattunk ki lehet az,de nem jöttünk rá.Külön külön megkérdeztük hogy kinél mit lát.Nálam kisbabát látott.Most hogy a párom édesapját eltemettük,újra megkerestük a rokonomat,és kikértük ismét a lapokat,és hogy mit lát.Azt mondta hogy egy idősebb halott ember vigyáz rám és a páromra,és hogy készülődik a kisbaba is.
És ez érdekes,mivel én szerdán megyek a nődokihoz,mivel eléggé sűrűn émelygek,a mellemen kijöttek a kék erek,és a fehér mirigyek is.A mensimnek csak egy hét múlva kellene megjönni,de azt hiszem most történik nálam a beágyazódás,mivel először barnáztam,majd kis vér is jött.A hasam mensi szerűen fáj,és a derekam is le akar szakadni.
Kíváncsi leszek mi lesz szerdán az eredmény!!!!Valamilyen szinten hiszek ezekben a dolgokban,de nem mernék rájuk esküdni.Kicsit nekem ijesztően is hangoztak ezek a dolgok,de ha tényleg a párom édesapja intézni fentről hogy babánk legyen,nagyon boldog lennék.A párom is boldog lenne!!!Tudom az édesapját nem pótolhatja semmi,de talán egy kis pocaklakó enyhítené a fájdalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!