Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? 17 éves lány...

Terhes vagyok? 17 éves lány vagyok! Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Segítsetek!! :( 17 éves lány vagyok! A barátommal ma szeretkeztünk és a gumi kiszakadt de előtte kb. 2 perccel ellenőriztük és semmi nem volt benne teljesen üres volt semmi.. se előváladék se spermium nem volt benne! És szerencsére időben észre vettünk hogy kiszakadt kb. mielőtt kiszakadt volna fél perccel azelőtt max 1. Szerintetek terhes lehetek... Annyira félek :(

2015. márc. 19. 22:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Annak idején én nem mondtam meg anyának. 17 voltam és akkor már 3 éve voltam együtt a párommal,akivel még annó vártunk 2 évet a szexel. De nem mertem megmondani,mert lelkemre kötötte, hogy amíg 18 nem leszek, addig inkább ne. De egyébként ezért én sosem haragudtam rá, épp úgy, ahogy te sem teszed. Még mindig jobb az ilyen anya,mint aki szinte ki is posztolja hogy a lányának mennyi pasija van stb... :) elmentem kissé a témától! Szóval én bevettem a gyógyszert és 3 óránként hánytam tőle. Sztem amúgy nem lett volna szükdégem a gyógyszerre, de inkább megvettem.
2015. márc. 20. 14:58
 22/23 A kérdező kommentje:
holnap fogok menni ügyeletre és felirattatni a gyógyszert :) és utána rögtön be is szedem :) hát amugy sikerült anyuval megbeszélni de megkért hogy t
2015. márc. 20. 22:23
 23/23 A kérdező kommentje:
*többet ne forduljon elő :)
2015. márc. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!