Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? 17 éves lány...

Terhes vagyok? 17 éves lány vagyok! Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Segítsetek!! :( 17 éves lány vagyok! A barátommal ma szeretkeztünk és a gumi kiszakadt de előtte kb. 2 perccel ellenőriztük és semmi nem volt benne teljesen üres volt semmi.. se előváladék se spermium nem volt benne! És szerencsére időben észre vettünk hogy kiszakadt kb. mielőtt kiszakadt volna fél perccel azelőtt max 1. Szerintetek terhes lehetek... Annyira félek :(

2015. márc. 19. 22:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát amúgy,anyudnak nyugodtan mondd meg,hogy akkor haragudjon meg ilyen miatt,ha nem védekeztek!! Mert felelősségteljesen viselkedtetek és használtatok óvszert. Az meg nem a ti hibátok,hogy ha kiszakad,ha meg emiatt titeket okol,akkor megbocsáss,de ostoba. Nem leszólni akarom anyudat meg semmi,hiszen nem ismerem,de én biztos,hogy nem fogom ilyen miatt lekiabálni a fejét,stb.
2015. márc. 19. 23:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy milyen ez a gyógyszer! :( olvastam már róla! És igazad van utolsó válaszoló mert legalább védekeztünk meg nem fűvel fával szeretkezek hanem csak azzal az eggyel akit teljes szívemből szeretek!! És legalább őszinte vagyok vele és elmondtam neki hiába ordított le és mondta azt hogy: már nem tudom hogy mit gondoljak rólad! :'( remélem egyszer még megbocsájt :(
2015. márc. 19. 23:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Jézusom... na én jól megmondanám neki... ismerek olyat aki 16 éves kora óta össze-vissza együtt volt mindenkivel és sokakkal védekezés nélkül,még akkor is amikor volt barátja. Szóval nem is értem anyukádat. Azokról gondoljon bármit is akik 15-16 évesen mennek abortuszra. Általánosba volt osztálytársamnak 2 abortusza volt NYOLCADIKBAN,aztán amikor 3-szorra megint gyerek lett,az anyja már megunta és nem engedte,hogy elvetesse... szóval ezekről gondoljon bármit is anyukád. Jajj istenem, ne haragudj, de ismeretlenül is úgy beolvasnék most neki.
2015. márc. 19. 23:17
 14/23 anonim ***** válasza:

12 az anyák már csak ilyenek :(

őszinteségért pofon jár

2015. márc. 19. 23:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy azt gondolja rólad, egészséges fiatal vagy. Józanul gondolkodsz, nem felelőtlenül szexelsz. Kérdezd meg őt, mikor volt az első aktusa? Úgy általában próbálj meg vele meséltetni az ő fiatalságáról. Talán megnyílik neked.
2015. márc. 19. 23:28
 16/23 A kérdező kommentje:
tudom hogy csak félt és én tisztelem és szeretem is ezért sőt imádom!! de igen van olyan barátnőm aki 16 évestől 40 évesig lefekszik szinte bárkivel! védekezés nélkül és ő nem mondja el az anyjának...én meg ha már egy napot késik a menszeszem elmondom anyunak mert tudom hogy csak rá számíthatok ebben és minden másban is..mégis rám haragszik meg és én vagyok a rossz :( pedig én annyira szeretem őt! jobban mint bárkit a világon :( remélem egyszer megfog tudni bocsájtani nekem :(
2015. márc. 19. 23:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Na de a válaszokra már csak reggel fogok tudni válaszolni mert nekem reggel iskola és jól kell teljesítenem :) nagyon hálás vagyok a válaszokért és tanácsokért! :) köszönöm nektek, néha ti akikről azt sem tudom kik vagytok többet segítettek és jobban meghallgattok mint a 'legjobb barátnőm' köszönöm :) jó éjszakát :)
2015. márc. 19. 23:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Neked is jó éjt! Hát igen,sokan vannak ugyanolyan vagy hasonló helyzetben mint mások és az értelmesebbek segítenek nem pedig leszólnak. Anyukád meg majd csak megbékél. Ha átgondolta rá fog jönni,hogy eléggé túlreagálta a dolgot.
2015. márc. 19. 23:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Remélem mert most a poklok poklát járom :/
2015. márc. 20. 06:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Sikerült a gyógyszert megszerezni?

Anyukád inkább értékelné hogy elé álltál bátor emberként és elmondtad neki. Így sokkal jobb. Megveszitek a gyógyszert és annyi. Egy esetleges terhesség sokkal jobban megviselne a családot mint ez az egy eset ami megoldható.

2015. márc. 20. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!