Ha 2 egymas utani szeretkezes ovszer es tabletak nelkul teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Szoval gumi nelkul elsonek a hasara asztan fellora mulva o leszopot vagy 10 percet es ujbol szeretkesztunk lehet esej ara hogy maradt volna sperma a csovon es mikor beraktam akkor emiat terhes maradhat? mielot megtortet a masodik azelot o leszopot kb 10 percig az alat csak ki szivhatot minden maradekot is nem? eltelt mar 2 het miota ez tortent es ezen gondolkozok hogy most lehet teherbe eshet emiat? A masodik szeretkezes vegen ugyanugy a hasara elvesztem.2015. márc. 18. 20:12
12/18 anonim válasza:
a hasara elveszett hát nem érted??? :d :D
13/18 anonim válasza:
És még azóta sem került elő, mert nem válaszol semmit:)
14/18 anonim válasza:
Jajj 9-es :) Az orromon jött vissza a kávé :D :D :D
16/18 anonim válasza:
Nem is lehetne más aki ilyet szól be,mint az anyukám. :D :D :D :D
17/18 anonim válasza:
Hát eltartott egy ideig mire sikerült felfognom a kérdést, de sztem ez nem az én hibám/hiányosságom :)
Az előttem szólók mindent de mindent leírtak!
Köszönet a kérdésért és a válaszokért, megérte felkelni!
Egyébként 1x olvastam egy olyan kérdést egy hasonló de angol nyelvű lapon hogy (fordítás a teljesség igénye nélkül):
" a barátnőm terhes és azóta nem menstruál. lehet hogy a gyerekünk megissza a vérét?"
Figyelemre méltó válasz:
"Igen és a ti gyereketek is vámpír mint Edward-é és Bella-é"
Hát további szép napot!
18/18 anonim válasza:
17 - es! Nekem meg ezért érte már meg felkelni :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!