11/24 A kérdező kommentje:
Az a baj,h össze vissza jött meg,múlthónapban 39,febr 13 utolsó vérzés,előtte 30.31.34 .és lehet még csak most ágyazódik be,de lehet már megtörtént.ezért teszteltem múlt hét pénteken,és ma,ugyanaz a teszt eredmény.
2015. márc. 18. 09:57
12/24 A kérdező kommentje:
De szedek folsavat,es magne b 6ot,hogyha elindul megmaradjon.
2015. márc. 18. 09:57
15/24 anonim válasza:
a péntekin ott látom a halvány vonalat! :)
ez a szétázott valami xar minőségű lehet. Vagy nagyon sokáig merítetted a pisibe. De a másik pozitív!
16/24 anonim válasza:
Nem kötekedésből írom,de ha a pénteki ilyen halvany pozi (es nem időn túl jott ki,Száradas utan) akkor a mai tesznek eros pozitívnak kellett volna lenni!De legalabb is jol latszodna ezen is a masodik csik.
17/24 A kérdező kommentje:
Ugye,én is ezért nem értem...
2015. márc. 18. 12:24
18/24 A kérdező kommentje:
Ha veszek ma egy masik tesztet akkor megcsinalhatom napközben már?
2015. márc. 18. 12:31
19/24 anonim válasza:
Persze, csak előtte ne igyál sokat.
Majd írd meg az eredményt :)
20/24 A kérdező kommentje:
sztem lányok lehet most van a beágyazódás,mert ma picit barnázgattam,majd elmúlt,majd később megint...ha nem indul meg akkor 1 hét múlva teszteljek vagy mikor?és akkor lehet 39 napra jönne meg most is?a mellem nagyon fáj.igy nem szokott vérzésnél.
2015. márc. 18. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!