Szerintetek ez mi lehetett? Kémiai terhesség, vagy hibás tesztek/száradási csíkok? (Képek lent)
Már régebben írtam ki annó a kérdést, hogy lehet-e baba, avgy sem, és végül megjött az egyébként nem túl erős menzeszem (máskor sem az amúgy).
Akkoriban teszteltem kétszer pár nap különbséggel, az elsőnél pár perc után semmi nem látszott, viszont nem néztem meg 10 percen belül, csak olyan kb. fél óra után, akkor nézett ki így:
Ez elvileg még oké, hogy semmi, mert időn túli száradási csík is lehetett. Aztán rá pár napra ilyet teszteltem:
Ez sem azonnal jött ki, de 10 perc környékén, nem pedig fél óra múlva, vagy 1 nap múlva...
Ezt már akkor csináltam, amikor már el kezdtem barnázni, illetve utána 2 napra meg is jött gyengén, ahogy szokott. Mikor az utóbbi tesztet csináltam, akkor utána még aznap csináltam egy másik, elvileg érzékenyebb tesztet, ami semmit nem mutatott.
Szerintetek ez kémiai terhesség lehetett, vagy a tesztek voltak hibásak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!