Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hibás a terhességi teszt?

Lehet hibás a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Mára nem vártam... tegnap pont gyógyszertárba voltam, és ki volt írva, hogy 'akciós' a terhességi teszt,mert 1 hónap múlva lejárnak...

Hát gondoltam max a poén kedvéért veszek egyet.

Úgy gondoltam ma reggel csinálom meg, de tegnap este rosszul lettem kajálás közben, majdnem elhánytam magam, és úgy voltam vele,megcsinálom.

Az én menstruációm mióta abbahagytam a fog.gátlót ( 3 hónapja) eléggé beállt, eddig minden hónap 4.-én és 5.-én barnás folyásom volt, görcseim, és 6.-ra megszokott jönni elég erősen.

4.-én este görcsöltem, azt hittem megjön, de nem jött meg, és se pecsételő vérzés, se barnázás azóta se. Semmi! Fehér folyásom van, de az tényleg fehér....

Szóval tegnap miután egy nagy szelet pizzától majdnem felfordult a gyomrom, és haza kellett futni hogy ne a pizzériát hányjam össze ( végülis nem hánytam, a friss levegőn jobban lettem) nem bírtam ki és megcsináltam az akciós tesztemet...

Persze negatív lett...

Viszont a rendes csík, ami ugye alapból is megjelenik, kicsit szaggatott. Lehet hogy a teszt hibás,ha már az a csík is szaggatott?

mára nem várom, még mindig nem jött meg....

Úgy vagyok vele, hogy lehet hogy ha holnapig nem jön meg, akkor reggel tesztelek egy újat. ( és már nem akciós tesztet veszek :D )

2014. nov. 6. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a tüneteid hormonváltozás okozza, akkor mutatná a teszt. Nem baj, ha az a csík szaggatott, (ez lehet a kevés vizelettől is), ha terhes lennél, két csíkos lenne.
2014. nov. 6. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Elofordulhaz, hogy hibas, de gyakoribb a nem megfelelo hasznalat.
2014. nov. 6. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még csak most csináltam először terhességi tesztet...

ezért vagyok bizonytalan.

azt hittem annak a másik csíknak is erősnek kell lennie, és féltem hogy már nem jó a teszt, és azért volt akciós...:D

szerintem megfelelően használtam, le volt írva hogy 4 csepp vizeletet kell rácsepegtetni és így csináltam...

Elvileg nem kell reggeli vizelet, ezért is csináltam meg este...

2014. nov. 6. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz róla képet feltenni?
2014. nov. 6. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A második csík lehet baromira halvány, ez az eltelt napokkal erősödni fog. De ha már ott van, akkor tökmindegy az erőssége, az már baba.
2014. nov. 6. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Muti a képet (kepfeltoltes.hu n fel tudod tenni)
2014. nov. 6. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Kepet nem tudsz feltenni?
2014. nov. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!