Együttléttől számítva a 15. napon vagyok. Szoptatok, nincs mensim sem még. Egyenlőre negatívnak könyveltem el ezt a tesztet. Reggel még egyet csinálok. Csak érdekel, hogy így néz ki a teszt, ha hibás. Ja! Nem áztattam el, ez biztos.
a 2. csíknál nem egyenletes csík van hanem olyan mintha felázott volna így ez szerintem értékelhetetlen, de én tuti csinálnék ilyen helyzetben másikat, mert ugye ott a gondolat, hogy szakszerűen használtam nem áztattam szét akkor mi az a paca ott ahol a csíknak kellene lennie
2014. máj. 15. 11:35
2/8 anonim válasza:
én csak azt tudom hogy ezekkel a tesztekkel itt állandóan bizonytalanság merül fel. Ha rám hallgatsz, vegyél egyet a rőzsére való mennyiség árából a gyógyszertárban, mert azt egyszer is elég megcsinálni :) Pregnancy-t ajánlom
2014. máj. 15. 11:37
3/8 anonim válasza:
hát engem ezek a tesztek állandóan átvágtak :)
ettől függetlenül nagyon szorítok,
de szerintem is inkább valami normális teszt egyszer, mint ezek (sajnos évekig próbálkoztunk, szóval tapasztalat az van bőven)
2014. máj. 15. 12:26
4/8 anonim válasza:
ja, és mikor terhes lettem, előbb lett pozitív a gyógyszertári (25-ös), mint ez a fajta
2014. máj. 15. 12:26
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántatok rám! Ment a zöld kezecske Mindenkinek! :)
Akkor reggel csinálok másikat. Még egyszer köszi! :)
2014. máj. 15. 14:57
6/8 anonim válasza:
Pozi lesz.ez is az
2014. máj. 15. 17:32
7/8 anonim válasza:
Babás vagy
2014. máj. 15. 17:33
8/8 A kérdező kommentje:
Hogy kerek legyen a törtènet: ma reggeli tesztjeim egyèrtelmûen negatívok lettek. Szàmìtottam rà, ìgy nem kenõdtem el. Köszönöm a vàlaszaitokat! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!