Tudom, hogy ma meg negativ, de kivancsi vagyok, mit mondtok. Egyebkent a 2 tesztet ugyanabbol a vizeletböl csinaltam. A vekonyat neten rendeltem, a vastagabb bolti, es mindkettö 25-ös... no comment...
ez mar pozitiv. a vekonyan is halvanyan latszik a2. kepen
2015. márc. 16. 22:05
2/10 anonim válasza:
elso: ez ovu teszt, ugyhogy ugyan olyan erosnek kell lenni a ket csiknak,hogy pozi legyen.
Kerdezo: Lehetseges,hogy holnap mar az lesz de lehet csak holnap utan. Nekem pl mult honapban erosodott erosodott, aztan lett egy halvany es azt hittem nem lesz ovum es a halvany utan lett pozi. Szurkolok!!!
2015. márc. 16. 22:54
3/10 A kérdező kommentje:
Huuu, Köszi 2-es! Az a helyzet, hogy hőgörbézek is, es aszerint ma sem lesz még pozi, mert nem ment le a hőm. Nekem eddig ha lent volt a hőm, aznap volt pozi. Köszönöm a választ, kitartóan tesztelek még. Egyébként hogy állsz? Mi a tapasztalat az ovuteszttel kapcsolatban? Pozitiv napon vagy előtte érdemes együtt lenni? Mi most kb 2-3 naponta probaljuk időzíteni, mert nem egyértelmű nekem ez a tesztelés. Úgy értem, hogy mindig máskor lesz pozi. Valamikor 2-3 napig is elég erős, de csak a 3. napon lesz erősebb a tesztcsik, tehat csak az pozi, valamikor meg rögtön leugrik a csík, egy full negativ csíkos nap után.
Ez nagyon durva. Én is neten rendeltem ugyanilyet, ma van a 13. nap, eddig full negatív volt. Már én is gondoltam rá, hogy veszek boltban is és összehasonlítom. Bocs az off-ért, de eléggé kiakasztott most ez a teszt. Pedig elég sokan dicsérték.
2015. márc. 18. 17:21
6/10 A kérdező kommentje:
Semmi naj, igazabol ez volt a celom, hogy lassatok a különbseget. Sajna azota elfogyott a vateras, igy nem tudok mutatni több összehasonlitast, de azert ez is mar sokat elmond... :(
Egyebkent a 11. napon negativ, 12. napon pozitiv fele hajlo, majd a 13. napon reggeli elsö pisiböl lett full pozi a tesztem, a facelle, es a 13. napon delutan mar halvany lett. Mindjart töltök fel kepet is. Erdekes... Csak azert csinaltam meg reggel, mert kivancsi voltam, hogy milyen lesz.
A pozitiv napon erdemes egyutt lenni elvileg, de mi meg nem probalkozunk. Meg par honap es utana johet a mehet. En csak kivancsi voltam, hogy mukodok e. :D
sok sikert!
2015. márc. 19. 10:32
9/10 anonim válasza:
Reggeli elso vizeletbol nem szabad ovu tesztet csinalni mert hamis pozit eredmenyez. 12 0ratol 20 oraig lehet megcsinalni.
2015. márc. 19. 11:07
10/10 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy hamis pozitivat mutat? Az lh szintet mutatja. Ha ejjel van az ovu, akkor reggel az első pisibol simán lehet pozitiv, ami ugye mar elvileg késő az egyuttlethez, vagyis kicsi az esély, mert ugy tudom, hogy a petesejt kiszabadulas utan 8 orat el, viszont a kis katonáknak kell legalább 6 ora, hogy eljussanak a petevezetékbe. Igy késő a pozitiv teszt. Én előző nap délután csináltam, ami pozi lett, aztán másnap reggel, mert kíváncsi voltam, hogy mit mutat, es délután is, ami mar negativ lett. Én ebből arra következtetek, hogy éjjel lehetett az ovu. De ez csak az en teoriam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!