Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valószínű, hogy terhes vagyok?

Kriszti188 kérdése:

Valószínű, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy kb két hete szúródik alul a hasam..szédülni is szoktam elég gyakran. A melleim is úgy kb màsfél két hete fáj. Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi jele. Lehet, hogy terhes lennék? Terhes nőktől szeretnék válaszokat.. Köszönöm
2015. márc. 16. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinél mások a tünetek és van akinek nincs is semmilyen tünete. Sokféle választ kaphatsz, hogy ki mit vett magán először észre, így erre inkább ne hagyatkozz. Inkább tesztelj, hiszen már késik.
2015. márc. 16. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem :D Ne haragudj, nem rosszindulatból, de nyilván van, akinek okozott tünetet nemvárt előtt, van, akinek nem. Az, hogy te melyik csapatot erősíted, kiderül, ha tesztelsz egyet. Holnap reggeli elsőből már ki kell, hogy mutassa, ha baba van.
2015. márc. 16. 17:34
 3/3 Ditta323 ***** válasza:
Ahogy írták tesztelj. Nekem annyi volt, hogy nem jött meg és másnap teszteltem is és pozi lett :)
2015. márc. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!