40 ciklus napon vagyok es meg nem jott meg hormon problema miatt?
Tegnap ugyeletre kellet menem mert fajt a hasam. Mar kesik egy ideje honap elejen kellet volna megjonie.ultrahangon nem lattak semi elterot mindket petefeszkemben van 1-1 petesejt, de kicsik,a mehnyalkahartya 3,5 mm.
De akkor mi lehet a baj?
Meg anyi tunetem van hogy neha feszulnek a melleim es miota meg kellet volna jonie azota kremes folyasom van.
Anyira agodom lehet klimaxos vagyok? Vagy komolyab? 36 eves vagyok van mar gyermekem de ha jone a baba orulnenk neki biztos nem vettetnem el szo sem lehetne rola!
Lehet csak szimplán kimaradt egy ciklusod.Velem is megesett már,hogy egy teljes ciklus kimaradt.A következő ciklus esedékes meniekor jött meg legközelebb így Nekem akkor 64 napos volt és tuti nem a klimaxtol volt mert még csak 25 vagyok :).Szerintem Te se vagy klimíxos csak kimarad egy ciklusod.
írd meg majd légyszi ha megjön.Szurkolok!
Jajj..aranyos vagy nagyon!
Jo lenne ha tortene mar valami ha megjone legalabb eltudnak meni hormonsor vervetelre,de ha nem jon meg?? Nem hinem hogy terhes vagyok mert vekony a mehnyalkahartyam enyivel szerintem nincs terheseg.de sosem lehet tudni?!
Szerintem sincs :(.Viszont azért mertem ezt írni Neked mert Én is voltam dokinál olyan 45 nap körül és akkor értek a petéim.Egyébként ez egy augusztus ciklus volt,szerptemberben megjött,októberben meg már nem :)
Jut eszembe Norcolutot nem kaptál vérzés meghozatalra?Mert Nekem várnom kellett volna még 2 hete és elvégeznem egy tesztet majd bekellett volna szednem 5 napig napi 2 szem norcolutot és az hozta volna meg a mensimet.De viszont abban a ciklusban nem is mehettem volna vérvételre a norcolut miatt...
2-es
Szió!
Mi lett Veled végül?Megjött vagy baba?
Sajnos tegnap megjott
;-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!